Neler Yeni

Bastığın anda indirmeye başlayan link nasıl yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz
Selamın Aleyküm arkadaşlar şimdi ben mobilde "Hello Neighbour Nicky's Diaries" adlı oyunun tamamını SATIN ALDIM lakin satın aldığım kısımlar açılmadı. Satın alımları geri yükle diyorum olmuyor. Mecburen korsan indireceğim , internetim az ve geri yüklenmesine 25 gün var LAKİN YouTube için sınırsız internetim var, işte bu yüzden YouTube'a bir video yükleyeceğim, açıklamasında bastığın anda indirmeye başlayan bir link bırakacağım böylece YouTube'da sınırsız internetim olduğu için internetim bitmeden oyunu indirmiş olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, Şimdiden teşekkürler.

Hanaz

80+ Gold
Selamın Aleyküm arkadaşlar şimdi ben mobilde "Hello Neighbour Nicky's Diaries" adlı oyunun tamamını SATIN ALDIM lakin satın aldığım kısımlar açılmadı. Satın alımları geri yükle diyorum olmuyor. Mecburen korsan indireceğim , internetim az ve geri yüklenmesine 25 gün var LAKİN YouTube için sınırsız internetim var, işte bu yüzden YouTube'a bir video yükleyeceğim, açıklamasında bastığın anda indirmeye başlayan bir link bırakacağım böylece YouTube'da sınırsız internetim olduğu için internetim bitmeden oyunu indirmiş olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, Şimdiden teşekkürler.
yalnız izleme için dir o indirme için değil

dostveviski

80+ Bronze
Kesinlikle işe yaramayacak bir yöntem. Senin indirmek için kullandığın site/sunucu "xoyunindir.kom" ama paketinin geçerli olduğu domain/dns youtube.com. Yani youtube açıklamaya değil youtube' ye upload etmen gerekiyor dosyalarını böyle bir şey de olmayacağına göre..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,761
Üyeler
167,550
Son üye
GANGSTAPLANK
Top Bottom