aynısını almanız daha doğru olurDizüstü bilgisayarımda bataryam bozuk şarjdan çıkardığımda hemen kapanıyor farklı batarya almak istiyorum şuanki bataryam fotoğrafdaki özelliklerde, daha iyi özellikte batarya alırsam bilgisayarda çalışır mı yoksa aynısını almam şart mı
Bulamadım birebir aynısınıaynısını almanız daha doğru olur
Aynısını almanız daha sağlıklı olacaktır.Dizüstü bilgisayarımda bataryam bozuk şarjdan çıkardığımda hemen kapanıyor farklı batarya almak istiyorum şuanki bataryam fotoğrafdaki özelliklerde, daha iyi özellikte batarya alırsam bilgisayarda çalışır mı yoksa aynısını almam şart mı
Laptop Marka Model ismi nedir?Bulamadım birebir aynısını
HP laptop 15-bw0xxAynısını almanız daha sağlıklı olacaktır.
Laptop Marka Model ismi nedir?
dataservis.com adresinden Notebook modelini ya da yazıyorsa bataryanızın üzerindeki modelini yazarak muadil batarya bulabilirsiniz. Piyasaya göre daha uyguna gelir. Retro marka (kendi ithalatları)aynısını almanız daha doğru olur
Anladım, tıpatıp aynı modelin bataryasını bulamadım. Farklı model bir batarya taktığınızda batarya değerleri uyuşuyorsa sorun olmaz ama uyuşmazlık sorununda performans kayıpları yaşayabilirsiniz.HP laptop 15-bw0xx
Ortada performanslık bir şey yok brom HDD bozuk SSD taktırmak da lazım PC yeAnladım, tıpatıp aynı modelin bataryasını bulamadım. Farklı model bir batarya taktığınızda batarya değerleri uyuşuyorsa sorun olmaz ama uyuşmazlık sorununda performans kayıpları yaşayabilirsiniz.
Yanlış anladınız sanırım, farklı model batarya takıldığında bir uyuşmazlık söz konusu olursa bataryadan kaynaklı performans sorunu yaşayabilirsiniz diyorum.Ortada performanslık bir şey yok brom HDD bozuk SSD taktırmak da lazım PC ye
Doğru anladım sizi yani genel sıkıntıların da olduğunu söylemek istedim ilginiz için teşekkür ederim)Yanlış anladınız sanırım, farklı model batarya takıldığında bir uyuşmazlık söz konusu olursa bataryadan kaynaklı performans sorunu yaşayabilirsiniz diyorum.