Neler Yeni

Batarya bozulmuş farklı özellikte batarya alıp takarsam çalışır mı

West.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal Çelik
Dizüstü bilgisayarımda bataryam bozuk şarjdan çıkardığımda hemen kapanıyor farklı batarya almak istiyorum şuanki bataryam fotoğrafdaki özelliklerde, daha iyi özellikte batarya alırsam bilgisayarda çalışır mı yoksa aynısını almam şart mı

Ekler

• IMG_20220911_123726.jpg
    IMG_20220911_123726.jpg
    754.6 KB · Hit: 21

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
Dizüstü bilgisayarımda bataryam bozuk şarjdan çıkardığımda hemen kapanıyor farklı batarya almak istiyorum şuanki bataryam fotoğrafdaki özelliklerde, daha iyi özellikte batarya alırsam bilgisayarda çalışır mı yoksa aynısını almam şart mı
aynısını almanız daha doğru olur

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Murat GH
amper watt volt değerleri aynı olduğu sürece sorun çıkmayacaktır.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aynısını almanız daha sağlıklı olacaktır.
Bulamadım birebir aynısını
Laptop Marka Model ismi nedir?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Dr Luciano
aynısını almanız daha doğru olur
dataservis.com adresinden Notebook modelini ya da yazıyorsa bataryanızın üzerindeki modelini yazarak muadil batarya bulabilirsiniz. Piyasaya göre daha uyguna gelir. Retro marka (kendi ithalatları)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
HP laptop 15-bw0xx
Anladım, tıpatıp aynı modelin bataryasını bulamadım. Farklı model bir batarya taktığınızda batarya değerleri uyuşuyorsa sorun olmaz ama uyuşmazlık sorununda performans kayıpları yaşayabilirsiniz.

West.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, tıpatıp aynı modelin bataryasını bulamadım. Farklı model bir batarya taktığınızda batarya değerleri uyuşuyorsa sorun olmaz ama uyuşmazlık sorununda performans kayıpları yaşayabilirsiniz.
Ortada performanslık bir şey yok brom HDD bozuk SSD taktırmak da lazım PC ye

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ortada performanslık bir şey yok brom HDD bozuk SSD taktırmak da lazım PC ye
Yanlış anladınız sanırım, farklı model batarya takıldığında bir uyuşmazlık söz konusu olursa bataryadan kaynaklı performans sorunu yaşayabilirsiniz diyorum.

West.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemal Çelik
Yanlış anladınız sanırım, farklı model batarya takıldığında bir uyuşmazlık söz konusu olursa bataryadan kaynaklı performans sorunu yaşayabilirsiniz diyorum.
Doğru anladım sizi yani genel sıkıntıların da olduğunu söylemek istedim ilginiz için teşekkür ederim:))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,716
Üyeler
163,372
Son üye
oixxii