Neler Yeni

batarya dolu iken kapanıyor neden?

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
telefonun şarjı 80/90 civarla olsa bile maximum 5dk gidiyor şarj hayla 90 gosteriyor ama direk kapanıyor şarjda kullanırsam sorun oluşmuyor ama şarjın cıkardıgım an maximum 5/10 dk kapandıkdan sonrada bidaga şarja takmadan acılmıyor +olarak telefon kapalıyken şarja takıyorum 10gosterıyorum acıyorum şarj birden 70oluyor nedeni nedir?

Furkan1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan
Bataryanın bpzulmuş olma ihtimali çok yüksek aynı durumu yaşamıştım ordan biliyorum.

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryanın bpzulmuş olma ihtimali çok yüksek aynı durumu yaşamıştım ordan biliyorum.
olabilir internet batarya sipariş verim ancak farklı gondermişler birazcık ufak kalıyor taktım aynı sorun tekrar yaşandı telefoncuya goturup orjinal bataryasından isticem

Furkan1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan
Çakma bataryalarla uğraşma varsa orijinal batarya tak. Çakma batarya ile telefona daha çok zarar verirsin

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Telefon modeli nedir ? Hangi bataryayı aldın iphone ise orjinali yetkili servis dışında bulamazsın

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon modeli nedir ? Hangi bataryayı aldın iphone ise orjinali yetkili servis dışında bulamazsın
samsung grand prime+ aldığım batarya yene samsung un ama başka model ın zor bi şekilde oturdu ama hic bi fark degişmedi

Top Bottom