Kanka işi mi bıraktın yav? Günlük 12 saat oyun , 6-7 saat uykuyla düz hesap 20 saat demek. E sen 4 saat içinde ne yapıyonGünde yaklaşık 12 saat bf42 atıyorum son 3-5 gündür. Var mı sağlam yüksek level duo atacak
Yine Battlefield oynuyor .d4 saat içinde ne yapıyon
Nişanlıma zaman ayırmamak yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Deli gibi oyun oynardım, ona zaman ayırmazdım başlarda. Şimdi sağolsun beraber Fortnite atıyoruzYine Battlefield oynuyor .d
3 yıldır yalnız oynuyorum Fortnite'ı. Umarım bir gün bana da nasip olur.Nişanlıma zaman ayırmamak yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Deli gibi oyun oynardım, ona zaman ayırmazdım başlarda. Şimdi sağolsun beraber Fortnite atıyoruz
Üzdün, umarım olur dostum.3 yıldır yalnız oynuyorum Fortnite'ı. Umarım bir gün bana da nasip olur.
En büyük hayalim karımla oyun oynamak ama sevgilim oyun sevmiyor maalesefNişanlıma zaman ayırmamak yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Deli gibi oyun oynardım, ona zaman ayırmazdım başlarda. Şimdi sağolsun beraber Fortnite atıyoruz
Hacı kız varda bir kız neden Fortnite'dan anlasın .dÜzdün, umarım olur dostum.
Öğretirsen, biraz laf dökersen olur be kankam. Benim hatun oyun oynamazdı zaten hiç. Benim için başladı. Şimdi günlük rutinlerimizden biriHacı kız varda bir kız neden Fortnite'dan anlasın .d
7 tane ekran kartı 4 tane pc var evde. Bizimkinin oyunla falan alakası yok. Rahatsızım raporluyum 1 haftadır. Çılgınlar gibi bf42 atıyorum. Ruh hastası taktiklerimle cinnetül vahşet modumdayım. Drone'a c5 koyup milletin içine kamikaze gibi dalıp patlatıyorum c5'i tankları falan. Son 2 gündür sadece bunu yapıyorumKanka işi mi bıraktın yav? Günlük 12 saat oyun , 6-7 saat uykuyla düz hesap 20 saat demek. E sen 4 saat içinde ne yapıyon