Nezha
80+ Bronze
A4tech bloody klavye mouse kulaklık falan. Pubg girilmiyordu önceden bloody rt205 mouse vardı bende.bu arada hocam bloody ürün derken neyden bahsettiniz bilgim yokta
A4tech bloody klavye mouse kulaklık falan. Pubg girilmiyordu önceden bloody rt205 mouse vardı bende.bu arada hocam bloody ürün derken neyden bahsettiniz bilgim yokta
Anladım saolunA4tech bloody klavye mouse kulaklık falan. Pubg girilmiyordu önceden bloody rt205 mouse vardı bende.
Nasıl yani hocam ben aslında sistemi yeni aldım önce bf1 yükledim hata oldu sonra bf5 denedim yine aynı güvenlik duvarı derken nasıl yapıcam bilgim yok windows defender yüzünden mi yani güvenlik duvarı dediğiniz şey başka uygulama kurmadım güvenlik için cheat-engine programı ne bilgim yok malesef bilgi verirseniz güzel olurcheat-engine vb. gibi programlar yapıyor fakat bende bunlar yüklü değilkende yaptım güvenlik duvarını atlama yaptıktan sonra düzeldi.
hayır denetim masasında güvenlik bölümünden bazı uygulamaların güvenlik duvarını atlamasına izin ver bölümünden yapıyorsunuz. Bende kurunca başta sorması gereken güvenlik duvarı ayarını sormadı sonra sendeki gibi oldu atla deyince de düzeldi.Nasıl yani hocam ben aslında sistemi yeni aldım önce bf1 yükledim hata oldu sonra bf5 denedim yine aynı güvenlik duvarı derken nasıl yapıcam bilgim yok windows defender yüzünden mi yani güvenlik duvarı dediğiniz şey başka uygulama kurmadım güvenlik için cheat-engine programı ne bilgim yok malesef bilgi verirseniz güzel olur
Tamamdır hocam sabah bakıcam umarım düzelirhayır denetim masasında güvenlik bölümünden bazı uygulamaların güvenlik duvarını atlamasına izin ver bölümünden yapıyorsunuz. Bende kurunca başta sorması gereken güvenlik duvarı ayarını sormadı sonra sendeki gibi oldu atla deyince de düzeldi.
hayır denetim masasında güvenlik bölümünden bazı uygulamaların güvenlik duvarını atlamasına izin ver bölümünden yapıyorsunuz. Bende kurunca başta sorması gereken güvenlik duvarı ayarını sormadı sonra sendeki gibi oldu atla deyince de düzeldi.
İzin verildi mi diyor yoksa hayır mı anlamadım böyle
İzin verildi mi diyor yoksa hayır mı anlamadım böyle