Neler Yeni

Battelfield 1 0xc00007b hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Aslında çözümü biliyorum fakat pratikte yapamıyorum .Daha 1 hafta önce arkadaşımda çözdük sorunu .Ama kendimde çözemiyorum .Yardım edecek varmı

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Aslında çözümü biliyorum fakat pratikte yapamıyorum .Daha 1 hafta önce arkadaşımda çözdük sorunu .Ama kendimde çözemiyorum .Yardım edecek varmı
.NET Framework, Direct X ve Microsoft Visual C ++ gibi programların düzgün yüklenmemesi sonucu oluşuyor. Ben manuel olarak indirmeyi denedim tekrar yüklemeyi falan ama sorun düzelmedi tekrardan format attım düzeldi. Bazen bu dosyaları steam bir oyun indirdiğiniz de de yükleyebiliyor. mesela batman arkham city vesaire ilk başlatılacağı sırada net framework direct x gibi yazılımlar yükledikten sonra düzeldiği de olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.NET Framework, Direct X ve Microsoft Visual C ++ gibi programların düzgün yüklenmemesi sonucu oluşuyor. Ben manuel olarak indirmeyi denedim tekrar yüklemeyi falan ama sorun düzelmedi tekrardan format attım düzeldi. Bazen bu dosyaları steam bir oyun indirdiğiniz de de yükleyebiliyor. mesela batman arkham city vesaire ilk başlatılacağı sırada net framework direct x gibi yazılımlar yükledikten sonra düzeldiği de olmuştu.
Hocam procces monitör ile d3d.dll dosyasında hata olduğunu öğrendim fakat nereden indireceğimi bulamadım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Çözüm yeşil forumda 1 konuda vardı hatayı arayın direkt çıkıyor.

ucanzebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MT
windows 11 de bende bf1 oynarken bu hataları alıyordum hep. sırf dll hataları yüzünden windwos 10 a geçtim sıkıntısız oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 11 de bende bf1 oynarken bu hataları alıyordum hep. sırf dll hataları yüzünden windwos 10 a geçtim sıkıntısız oynuyorum
Hiç bir origin oyunlarını oynayamıyorum bıktım steamde bissürü origin oyunu var ama oynayamıyorum çıldıracağım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
aradımda bulamadım hatta konu daaçtım cevap veren olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hocam bendeki hata farklı ve de sileceğim dosya yerinde yok

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
bende çözümü şöyle bulmuştum msi afterburner yüklerken beraberinde yüklenilen programlar sayesinde o hatadan kurtulmuştum belki işinize yarar

Top Bottom