Yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bf5 de sunucu konumunu seçebiliyorduk mesela avrupa gibi bu oyun filtreleme ekranını bir karıştırın hocam.Bf5 te ortalama 80 90 ping aralığında oynuyorum onceden oynadigimda sıkıntı yoktu şimdi ping ten dolayı kasma donma Drop oluyor nedenini bilen varmi
Tahminimce süperonline kullanıcısınız konu bu değil ama.Bf5 te ortalama 80 90 ping aralığında oynuyorum onceden oynadigimda sıkıntı yoktu şimdi ping ten dolayı kasma donma Drop oluyor nedenini bilen varmi
Türk telekom bu iki haftadır böyle oldu zaten Erzuruma bagliTahminimce süperonline kullanıcısınız konu bu değil ama.
Hangi sunucu lokasyonuna bağlısın.
Lagdan dolayıdır.80 ping nasıl kasma donma yapabilir?
Sozleşmen bitti ise operator değiştirmeyi deneyin.Türk telekom bu iki haftadır böyle oldu zaten Erzuruma bagli
Öyle yapacam zatenLagdan dolayıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sozleşmen bitti ise operator değiştirmeyi deneyin.
İnan bende bilmiyorum nasıl bir lagsa artik80 ping nasıl kasma donma yapabilir?
Sozleşmen ne zaman bitmekte hocam. Umarım en kısa sürede alternatif operator geçersin. Dikkat et türktelekom routing olan operatorlere geçme gene aynı sorun yaşarsın.Öyle yapacam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnan bende bilmiyorum nasıl bir lagsa artik
1 2 aya bitecek galibaSozleşmen ne zaman bitmekte hocam. Umarım en kısa sürede alternatif operator geçersin. Dikkat et türktelekom routing olan operatorlere geçme gene aynı sorun yaşarsın.
Örnek: milleni,Netspeed vb.