bf5 bf1e göre kötü bi oyun bana kalırsa,bf1i indirBir şey soracağım, BFV mi BF1 mi? Hangisini indireyim, ikisi de var. Daha önce BF1 oynadım ama BFV hiç oynamadım. Bir kere indirip full onu oynamak istiyorum.
Ben pek keyif almadım o oyunu oynarken açıkcasıArkadaşlar Ekran kartım RX560 4 GB şu anda oyun 70 TL sizce değer mi ?
Hikayesi çok kısa online iyi online içinse alınır.islemcini bilmiyorum ama r3 1200 le bile oynarsın sıkıntı yok.Arkadaşlar Ekran kartım RX560 4 GB şu anda oyun 70 TL sizce değer mi ?
3 indirimde 70 TL ye pas geçip en sonunda amazon sayesinde 1 ve 5 i bedava almıştım.Güzel oyun, grafik olarak GT 1030'la bile zevk alıyorum. Oynanış bakımından da gayet güzel.
Zamanında bedava almıştım ancak yine de 70 TL'ye de kesinlikle değer.
Hikayesi kaç saatHilesi çok ama alınır. Hikayesini tek oturuşta bitirmiştim, aktı gitti bende.
R5 1600 AF daha iyi galiva ondanHikayesi çok kısa online iyi online içinse alınır.islemcini bilmiyorum ama r3 1200 le bile oynarsın sıkıntı yok.
r5 2600 e denk bir işlemciniz var rahat oynarsınızHikayesi kaç saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 1600 AF daha iyi galiva ondan
Ben de aynı şekilde Amazon Prime ile 1 ve 5'i bedava aldım, şimdilik 5'e hiç bakmadım ama o da güzeldir muhtemelen.3 indirimde 70 TL ye pas geçip en sonunda amazon sayesinde 1 ve 5 i bedava almıştım.