battlefield 1 alıcam sunucular yoğunmu

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
eskisi kadar yoğunmu sunucular hikaye için alıcam online de oynarım az nasıl beyler hikaye falan tatmin edici uzunmu sunucular nasıl

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hikayesi tatmin edici kısa. Oynanış cillop gibi. Grafikler taş. Sunucu kısmını bilemeyeceğim. Benim zamanımda yoktu.

yoğun

Sunucular yoğun ama hile olabiliyor bazen.Hile yoksa bile,7/24 hayatsız gibi oynayarak pro olmuş herifler var.Yeni başlayan adam pek keyif alamıyor.Hikaye modunu oynamadım bilmiyorum.

eskisi kadar yoğunmu sunucular hikaye için alıcam online de oynarım az nasıl beyler hikaye falan tatmin edici uzunmu sunucular nasıl
Bende online alıp oynayım diyorum. indirimde görürsen etiketlersen sevinirim. beraber oynarız

Ben aldım sonradan başladım güzel gayrette rahat oynuyorum.Serverlar baya yoğun

Aga hikaye modu kısa ve beni kesmemiști 1-2 kısım dıșında ama oynayıș eğlenceli.Yapay zeka berbat ve spawnpoint sistemi berbat.Tam bölümùn sonunda ölüyorsun ta ebesinin nikahından bașlatıyor geri.Online harika.

33 olmuş çök

Steam linki
linkte bundle paket var 93 tl? sizce toplu almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam 33 lira bro
hemen alıyorum da toplu paket halinde mi almalıyım? yardımcı olur musun? diğerlerinin online hali var mı?

Steam linki
linkte bundle paket var 93 TL? sizce toplu almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen alıyorum da toplu paket halinde mi almalıyım? yardımcı olur musun? diğerlerinin online hali var mı?
kanka çok battlefield ci değilim ufak bi araştırmayla sonuç alırsın param olsa bundle alırdım ben şahsen

Hikayesi güzel 5 saatte filan biter. Online sunucular dopdolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,476
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri