Oyun bilgisayardaa yüklü değil. 80gb oyun olduğu için silsem bile yüklenecek yer yok yükleyemiyorum da zatenoyunu komple silip ge force now dan indirmen lazım steam dan indirdiğin ile açmayı deniyorsun
Aynı hatayı bende alıyorum çözümünü bulabildiniz mi ?Oyun bilgisayardaa yüklü değil. 80gb oyun olduğu için silsem bile yüklenecek yer yok yükleyemiyorum da zaten
Maalesef hayır. Technopat'ta da aynı konuyu gördüm orada da çözüm yok. Gameplus Instagram sayfasına yazdım [email protected] yolla dediler attım bir şey olmadıAynı hatayı bende alıyorum çözümünü bulabildiniz mi ?
Ben de [email protected] e-posta gönderdim bana geforce now uygulamasının sağ üstünde geri bildirim tuşu var ordan yazın dediler yazdım hiç bir şey olmadı... Galiba pek düzelicek gibi değil aynı şey star wars oyununda da var epic games vermişti onda da uygulamada hata veriyor. büyük ihtimalle düzelmezMaalesef hayır. Technopat'ta da aynı konuyu gördüm orada da çözüm yok. Gameplus Instagram sayfasına yazdım [email protected] yolla dediler attım bir şey olmadı
200 saatten fazla oynadım. Hayatımda oynadığım en iyi online oyun İnşallah düzelirBen de [email protected] e-posta gönderdim bana geforce now uygulamasının sağ üstünde geri bildirim tuşu var ordan yazın dediler yazdım hiç bir şey olmadı... Galiba pek düzelicek gibi değil aynı şey star wars oyununda da var epic games vermişti onda da uygulamada hata veriyor. büyük ihtimalle düzelmez
Bf1 den mi bahsediyorsunuz200 saatten fazla oynadım. Hayatımda oynadığım en iyi online oyun İnşallah düzelir