Neler Yeni

Yardım Battlefield 1 Geforce NOW Açılmıyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,968
Dün hiçbir şey yoktu şimdi böyle bir hata veriyor. Birkaç şey denedim açılmadı. EA App ile de açılmıyor

Ekler

• Screenshot_2023-04-18-20-21-37-993_com.opera.browser.png
    Screenshot_2023-04-18-20-21-37-993_com.opera.browser.png
    65.3 KB · Hit: 151
oyunu komple silip ge force now dan indirmen lazım steam dan indirdiğin ile açmayı deniyorsun
Oyun bilgisayardaa yüklü değil. 80gb oyun olduğu için silsem bile yüklenecek yer yok yükleyemiyorum da zaten

Maalesef hayır. Technopat'ta da aynı konuyu gördüm orada da çözüm yok. Gameplus Instagram sayfasına yazdım [email protected] yolla dediler attım bir şey olmadı
Ben de [email protected] e-posta gönderdim bana geforce now uygulamasının sağ üstünde geri bildirim tuşu var ordan yazın dediler yazdım hiç bir şey olmadı... Galiba pek düzelicek gibi değil aynı şey star wars oyununda da var epic games vermişti onda da uygulamada hata veriyor. büyük ihtimalle düzelmez

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Ben de [email protected] e-posta gönderdim bana geforce now uygulamasının sağ üstünde geri bildirim tuşu var ordan yazın dediler yazdım hiç bir şey olmadı... Galiba pek düzelicek gibi değil aynı şey star wars oyununda da var epic games vermişti onda da uygulamada hata veriyor. büyük ihtimalle düzelmez
200 saatten fazla oynadım. Hayatımda oynadığım en iyi online oyun İnşallah düzelir

Geri