Neler Yeni

Battlefield 1 'i nasıl oynuyorsunuz ?

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Anlayabiliyorumda milliyetçiliğe gerek yok bu oyun tarafsız bir oyun bu 1 hemde oyun bu yani sadece türklük bir şey yok ozaman şöyle diyeyim almanlar çok milliyeçi bir ırk bir sürü ww2 oyunu var hepsindede nazi askerlerini vuruyoruz ama hiç almanların bu konudaki rahatsızlığını görmedim sonuç olarak oyun bu keyfinize bakın.
Hocam tamamda şimdiki Almanlarla o zamanlardaki Almanlar öylemiydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kendimi osmanlıdan sanmıştım. meğersem arabistanlı lawrence'mışız. adamın birini bi öldürdüm diğerleri bana kah.enin evladı diye bağırdı. kendimi çok garip hissettim. sonra da oynamadım bi ark çağırırsa sıhhıyeci olarak takılıyom o kadar
Bende izlerken duydum onu çok iyi xD. Biraz fazla olmuş ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Şan Özşaho
Yaşın küçükse ve etkileniyorsan oynamayacaksın, adamlar 18 yaş üzeri için oyun yapmışlar.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Aras Şimşek
Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
ben genelde ayakta oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmed Efe
Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
Çanakkale kısmında İngiliz oluyoruz ama sonunda mükemmel bir ara sahne geliyor. Türkler hep beraber olup savunma yaptılar vs tam hatırlamıyorum ama tüylerim diken diken oldu

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Yaşın küçükse ve etkileniyorsan oynamayacaksın, adamlar 18 yaş üzeri için oyun yapmışlar.
Yaşım küçük değil. Etkilenme değil. Oyun olmasına rağmen üzülüyorum. 24 yaşındayım.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaslar sacmalamayin. Bu sadece bir oyun. Deden degil yani merak etme. Bu cok sacma bir bakis acisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen sene 50 tl ye almıştım hikaye modun da sadece 1. kısmı oynadım online sariyo hikayesi de 10 numara online ıda verdiğin parayı hakeder
Hikaye 10 numara mi ? Oyunda hikaye yok

Top Bottom