Neler Yeni

Battlefield 1 'i nasıl oynuyorsunuz ?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Kayra
1737236502619.png
Oyununun Çanakkale bölümü sonunda şöyle bir yazı var bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Story modu tabiiki de İngiliz yanlısı o işin propaganda kısmı, ama oyun online için yapılmış bir oyun ve online modda istersen 1 tane bile osmanlı askeri vurmazsın hep osmanlı olursun
Hayır ingiliz yanlısı bir oyun değil.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Abart istersen oyun alt tarafı.
Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
ben kendimi osmanlıdan sanmıştım. meğersem arabistanlı lawrence'mışız. adamın birini bi öldürdüm diğerleri bana kah.enin evladı diye bağırdı. kendimi çok garip hissettim. sonra da oynamadım bi ark çağırırsa sıhhıyeci olarak takılıyom o kadar

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Story modu tabiiki de İngiliz yanlısı o işin propaganda kısmı, ama oyun online için yapılmış bir oyun ve online modda istersen 1 tane bile osmanlı askeri vurmazsın hep osmanlı olursun
Neresi ingiliz yanlısı hocam ?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Duman
Alıntıyı görüntüleOyununun Çanakkale bölümü sonunda şöyle bir yazı var bakabilirsiniz.

Hayır ingiliz yanlısı bir oyun değil.

Süveyş cephesinde Lawrence hainini kahraman gösterip Osmanlı komutanını tecavüzcü olarak gösterdiklerini unutmamak gerekir

Story modunda ki kahraman olan protagonistlerin hepsi ise İtilaf devletlerinden

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Kayra
Süveyş cephesinde Lawrence hainini kahraman gösterip Osmanlı komutanını tecavüzcü olarak gösterdiklerini unutmamak gerekir

Oyun bu ya ne kadar abartıyorsunuz Osmanlının her askerimi sütten çıkmış ak kaşık osmanlının içinde ozaman bir sürü hain var yaptıkları yanlış ama takılmamak gerekir ve savaşta her şey makbuldür bunu unutmayın kahraman göstermiyorlar.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Allah allah hocam nerede geçiyor tam olarak milliyetçilik kusura bakmayın oyun gayet tarafsız ve güzel yapilmiş hakkını yedirmem.
Konu dışında BF 1 Bence BF 3 ten sonra en iyi Battlefield oyunu.

Gereksiz milliyetçilik.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bu yüzden Türkiye de Gta yapamayız.Düşünsene polis vurduğumuzu.2 güne tayyip interneti yasaklar.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Alican ekinci
önce bf5 i çok oynadığım için bir türlü alışamadığım oyun. çok sarmak istedimde olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,727
Üyeler
166,607
Son üye
Yusuf088
Top Bottom