Shix2x
80+ Bronze
Belli olmaz bunlara hocamzahmet olucak doğruyu göstermelerı yanii
Belli olmaz bunlara hocamzahmet olucak doğruyu göstermelerı yanii
Hayır ingiliz yanlısı bir oyun değil.Story modu tabiiki de İngiliz yanlısı o işin propaganda kısmı, ama oyun online için yapılmış bir oyun ve online modda istersen 1 tane bile osmanlı askeri vurmazsın hep osmanlı olursun
Çok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
ben kendimi osmanlıdan sanmıştım. meğersem arabistanlı lawrence'mışız. adamın birini bi öldürdüm diğerleri bana kah.enin evladı diye bağırdı. kendimi çok garip hissettim. sonra da oynamadım bi ark çağırırsa sıhhıyeci olarak takılıyom o kadarÇok güzel oyun evet ama ben izlerken oyunu dedelerimizin ölmesini seyredemiyorum. Bu herkes de mi var bilmiyorum ama bu bende var. İçim acıyor bölüm izlerken. (Osmanlıya karşı görevlerinde) ben izleyemiyorum siz nasıl oynayabiliyorsunuz Osmanlıya karşı ? oyun olsa bile benim içimi acıtıyor.
Neresi ingiliz yanlısı hocam ?Story modu tabiiki de İngiliz yanlısı o işin propaganda kısmı, ama oyun online için yapılmış bir oyun ve online modda istersen 1 tane bile osmanlı askeri vurmazsın hep osmanlı olursun
Gereksiz milliyetçilik.Neresi ingiliz yanlısı hocam ?
Alıntıyı görüntüleOyununun Çanakkale bölümü sonunda şöyle bir yazı var bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ingiliz yanlısı bir oyun değil.
Süveyş cephesinde Lawrence hainini kahraman gösterip Osmanlı komutanını tecavüzcü olarak gösterdiklerini unutmamak gerekir
Oyun bu ya ne kadar abartıyorsunuz Osmanlının her askerimi sütten çıkmış ak kaşık osmanlının içinde ozaman bir sürü hain var yaptıkları yanlış ama takılmamak gerekir ve savaşta her şey makbuldür bunu unutmayın kahraman göstermiyorlar.Süveyş cephesinde Lawrence hainini kahraman gösterip Osmanlı komutanını tecavüzcü olarak gösterdiklerini unutmamak gerekir
Konu dışında BF 1 Bence BF 3 ten sonra en iyi Battlefield oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gereksiz milliyetçilik.
Yanlış anladın arkadaşlar gereksiz milliyetçilik yapıyor.Allah allah hocam nerede geçiyor tam olarak milliyetçilik kusura bakmayın oyun gayet tarafsız ve güzel yapilmiş hakkını yedirmem.
Yanlış anladın arkadaşlar gereksiz milliyetçilik yapıyor.