Neler Yeni

Battlefield 1 Kasma ve Donma Sorunu

Usdsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Çetin
Merhaba,

Oyunu yeni indirdim 2-3 gündür donma kasma yaşamıyordum bugün itibariyle donmalar yaşamaktayım. İnterteim 80mps civarında ekran kartı görseli ekte yer almakta dx12 olan ayarda kapalıda açıp denedim daha çok kasmaya başladı ne yapmam gerekiyor
1740605288187.png

Ekler

• 1740605215474.png
    1740605215474.png
    40.2 KB · Hit: 33

Usdsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varmı yardımcı olabiliecek

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Emir
Bilgisayariniz dizustu sanirim değil mi?Yeni alınmadıysa arada 1-2yıl geçtiyse ve içi temizlenmemiş ise durum bundan kaynaklı olabilir.Diğer oyunlarda da böyle bir sorun var mı?

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
OMER FARUK
arkada her şey kapalı olduğu halde çalışan 239 ıslemmi var arkada çalışan gereksiz hizmetleri kapatmanı öneririm bunların dondurma ihtimali var onun haricinde güncleştirme filan varsa onları yap windows,bios güncelleştirmesi gibi
Merhaba,

Oyunu yeni indirdim 2-3 gündür donma kasma yaşamıyordum bugün itibariyle donmalar yaşamaktayım. İnterteim 80mps civarında ekran kartı görseli ekte yer almakta dx12 olan ayarda kapalıda açıp denedim daha çok kasmaya başladı ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle

Usdsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Çetin
Bilgisayariniz dizustu sanirim değil mi?Yeni alınmadıysa arada 1-2yıl geçtiyse ve içi temizlenmemiş ise durum bundan kaynaklı olabilir.Diğer oyunlarda da böyle bir sorun var mı?
Merhaba diz üstü yeni aldım 1 sene geçti çok yoğunda kullanmıyorum ve farklı oyun oynamıyorum. sadece merak ettiğim şey iki tane mi fan var? sol taraftan fanın havayı çektiğini hissedebiliyorum ama sağ tarafra herhangi bir ses vs gelmiyor marka:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb0017nt-7n5r1ea.html

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Emir
Merhaba diz üstü yeni aldım 1 sene geçti çok yoğunda kullanmıyorum ve farklı oyun oynamıyorum. sadece merak ettiğim şey iki tane mi fan var? sol taraftan fanın havayı çektiğini hissedebiliyorum ama sağ tarafra herhangi bir ses vs gelmiyor marka:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb0017nt-7n5r1ea.html
fan zaten döner fakat soğutma bloğu tozdan tıkanmıştır.Eğer garanti firması dizüstünü açmaya izin veriyorsa yani garanti bozulmuyorsa açıp tozları alıp kapatın sonradan tekrar bakın.Ek olarak anakartın,ekran kartının driverlerini güncel tutuyor musunuz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba,

Oyunu yeni indirdim 2-3 gündür donma kasma yaşamıyordum bugün itibariyle donmalar yaşamaktayım. İnterteim 80mps civarında ekran kartı görseli ekte yer almakta dx12 olan ayarda kapalıda açıp denedim daha çok kasmaya başladı ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Sysmain WindowsSearch WindowsUpdate hizmetlerini kapat

Usdsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Çetin
fan zaten döner fakat soğutma bloğu tozdan tıkanmıştır.Eğer garanti firması dizüstünü açmaya izin veriyorsa yani garanti bozulmuyorsa açıp tozları alıp kapatın sonradan tekrar bakın.Ek olarak anakartın,ekran kartının driverlerini güncel tutuyor musunuz
Yani aygıt yöneticisinde uyarı vermediği sürece işlem sağlamıyorun yanlış mı yapıyorum

Top Bottom