Merhaba,
Oyunu yeni indirdim 2-3 gündür donma kasma yaşamıyordum bugün itibariyle donmalar yaşamaktayım. İnterteim 80mps civarında ekran kartı görseli ekte yer almakta dx12 olan ayarda kapalıda açıp denedim daha çok kasmaya başladı ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Merhaba diz üstü yeni aldım 1 sene geçti çok yoğunda kullanmıyorum ve farklı oyun oynamıyorum. sadece merak ettiğim şey iki tane mi fan var? sol taraftan fanın havayı çektiğini hissedebiliyorum ama sağ tarafra herhangi bir ses vs gelmiyor marka:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb0017nt-7n5r1ea.htmlBilgisayariniz dizustu sanirim değil mi?Yeni alınmadıysa arada 1-2yıl geçtiyse ve içi temizlenmemiş ise durum bundan kaynaklı olabilir.Diğer oyunlarda da böyle bir sorun var mı?
fan zaten döner fakat soğutma bloğu tozdan tıkanmıştır.Eğer garanti firması dizüstünü açmaya izin veriyorsa yani garanti bozulmuyorsa açıp tozları alıp kapatın sonradan tekrar bakın.Ek olarak anakartın,ekran kartının driverlerini güncel tutuyor musunuzMerhaba diz üstü yeni aldım 1 sene geçti çok yoğunda kullanmıyorum ve farklı oyun oynamıyorum. sadece merak ettiğim şey iki tane mi fan var? sol taraftan fanın havayı çektiğini hissedebiliyorum ama sağ tarafra herhangi bir ses vs gelmiyor marka:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb0017nt-7n5r1ea.html
Sysmain WindowsSearch WindowsUpdate hizmetlerini kapatMerhaba,
Oyunu yeni indirdim 2-3 gündür donma kasma yaşamıyordum bugün itibariyle donmalar yaşamaktayım. İnterteim 80mps civarında ekran kartı görseli ekte yer almakta dx12 olan ayarda kapalıda açıp denedim daha çok kasmaya başladı ne yapmam gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Yani aygıt yöneticisinde uyarı vermediği sürece işlem sağlamıyorun yanlış mı yapıyorumfan zaten döner fakat soğutma bloğu tozdan tıkanmıştır.Eğer garanti firması dizüstünü açmaya izin veriyorsa yani garanti bozulmuyorsa açıp tozları alıp kapatın sonradan tekrar bakın.Ek olarak anakartın,ekran kartının driverlerini güncel tutuyor musunuz
Aygıt yöneticisi ne alaka onu anlayamadım.Yani aygıt yöneticisinde uyarı vermediği sürece işlem sağlamıyorun yanlış mı yapıyorum
Yanlış cevaba yanıt vermişim kusura bakmayınAygıt yöneticisi ne alaka onu anlayamadım.