Neler Yeni

Battlefield 1 otomatik olarak açılabilir mi?

Yavuz241

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar. Bu sorum için belki konu açmak saçma olur ama başkalarının konusunu işgal etmek istemedim. Şimdi ben Origin üzerinden Battlefield 1 indiriyorum. Gece bilgisayarı açık bırakacağım. Yanında da %22 indirme olduğunda demo sürümü gibi bir şey oynanabilir yazıyor. Gece indirme %22 yi geçeceğini düşünüyorum. %22 yi geçtiğinde otomatik olarak oyuna girer mi? Girerse sıkıntı olur çünkü. Resimdeki kısımda yazılar mevcut.

Ekler

• bf1.PNG
    bf1.PNG
    1.7 MB · Hit: 35

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar selamlar. Bu sorum için belki konu açmak saçma olur ama başkalarının konusunu işgal etmek istemedim. Şimdi ben Origin üzerinden Battlefield 1 indiriyorum. Gece bilgisayarı açık bırakacağım. Yanında da %22 indirme olduğunda demo sürümü gibi bir şey oynanabilir yazıyor. Gece indirme %22 yi geçeceğini düşünüyorum. %22 yi geçtiğinde otomatik olarak oyuna girer mi? Girerse sıkıntı olur çünkü. Resimdeki kısımda yazılar mevcut.
Kanka ben indirmeye bıraktım ve %22'yi geçince oyuna girdim. Demo dediği şey oyunun hikayesinin bir bölümünü içeriyor ve online olmuyor. Online oynamak için %100 olması gerekiyor indirmenin. Otomatik açılma mevzusu da yok. Bende olmadı en azından. Direkt istersen %22'de iken MANUAL olarak giriyorsun ya da indirmeye devam ettiriyorsun. Otomatik açmıyor oyunu yani.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok hayır girmiyor, sadece orada playable now diye bir yazı çıkıyor. Bir korkunuz olmasın

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ben indirmeye bıraktım ve %22'yi geçince oyuna girdim. Demo dediği şey oyunun hikayesinin bir bölümünü içeriyor ve online olmuyor. Online oynamak için %100 olması gerekiyor indirmenin. Otomatik açılma mevzusu da yok. Bende olmadı en azından. Direkt istersen %22'de iken MANUAL olarak giriyorsun ya da indirmeye devam ettiriyorsun. Otomatik açmıyor oyunu yani.
Teşekkür ederim. Demo tarzı olduğunu biliyordum da otomatik açılırsa filan diye korktum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Yavuz241

80+ Bronze
Küçük bir reklam yapayım bari bende. Origin adım yazılı benimle oynamak isteyen olursa seve seve gelebilirim. Bu aralar arkadaş sıkıntısı çekiyorum oyun oynamak için. :D

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Küçük bir reklam yapayım bari bende. Origin adım yazılı benimle oynamak isteyen olursa seve seve gelebilirim. Bu aralar arkadaş sıkıntısı çekiyorum oyun oynamak için. :D
Origin adınız nerede yazılı?

Yavuz241

80+ Bronze

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim