Neler Yeni

Battlefield 1 oynarken sistem kapanıyor reset başarısız

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Selamlar cümleten. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım. BF1 multiplayer conquest oynuyorum. 1 map bitiryor diğerine geçince oyunun ortalarına doğru pc kendi kendini resetlemeye kalkıyor. Bunu yaparken cpu ve gpu 69 derecedeydi daha da üstüne çıkmadı oyunda genelde 67ydi ikisi de. Aylardır aynı oyunu aynı ayarlarda multiplayer oynuyorum, gta 5 ultra ayarlarda oynadım böyle bi sorun yaşamamıştım. BIOS son sürüm ekran kartı sürücüsü güncel kontrol edildi.

Ryzen 5 1600
Rtx 2060 ventus xs
nvme 500 gb
predator black rgb 2933 mhz 8x2
spec delta rgb 550w kasa

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Selamlar cümleten. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım. BF1 multiplayer conquest oynuyorum. 1 map bitiryor diğerine geçince oyunun ortalarına doğru PC kendi kendini resetlemeye kalkıyor. Bunu yaparken cpu ve gpu 69 derecedeydi daha da üstüne çıkmadı oyunda genelde 67ydi ikisi de. Aylardır aynı oyunu aynı ayarlarda multiplayer oynuyorum, gta 5 ultra ayarlarda oynadım böyle bi sorun yaşamamıştım. BIOS son sürüm ekran kartı sürücüsü güncel kontrol edildi.

Ryzen 5 1600
Rtx 2060 ventus xs
nvme 500 gb
predator black RGB 2933 mhz 8x2
spec delta RGB 550w kasa
Valla dostum sorununun çözümünü bilmiyorum malesef,
Konu yükselsin diye uplıyorum.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
kadir
Aklıma sadece PSU'nun yetersiz gelmesi geliyor.Ama öyle olsaydı yük altına girdiğinde ilk haritada res atardı.Ben yine de PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Resetlemeye çalışıyor''cümlesinde ne demek istediğinizi anlamadım.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Psuda yeterli bence sorun başka bir şeyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma sadece PSU'nun yetersiz gelmesi geliyor.Ama öyle olsaydı yük altına girdiğinde ilk haritada res atardı.Ben yine de PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

''Resetlemeye çalışıyor''cümlesinde ne demek istediğinizi anlamadım.

Kapatıp açmaya çalışıyor kendisini, sistem açılmıyor siyah ekranda öylece kalıyor. Power tuşuna basılı tutup manuel shutdown atıyorum ve sonrasında ancak o şekilde açılıyor. Event viewerda ise herhangi bi bilgi yok sorunla alakalı bi belirti. Sadece prior shutdown was unexpected falan yazıyor yararsız.

Psuda yeterli bence sorun başka bir şeyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Az önce 40-50 dakikalık prime95 testi uyguladım 77 dereceyi falan gördü sıkıldım kapattım. Ben daha önceden işlemcimi teknik servise götürmüştüm hiçbir sorun yok dedi resmi AMD servisi. Uzun süre de bf1 multiplayer saatlerce oynadığım oldu gta5 aynı şekilde. Oyun dosyalarını doğruladım. Oyunu 40 dk falan açık bırakacağım sadece menüde bekleyerek. Bakalım öyle atacak mı, acaba oyundan mı diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,467
Üyeler
167,844
Son üye
emrecngzzz
Top Bottom