Neler Yeni

Battlefield 1 premium p2w olayı

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
mecit burak kılıç
Oyuna yeni başladım şöyle internetten kullanıcıların oynadığı ve maçıma gelenlerin oynadığı silahlara baktığımda genelde %80 premium/dlc isteyen silahlar şimdi sorun şu ben oyunu ea games'den aldım ve 1 tane dlc şuan 15 dolar imkanı yok alınmaz bu P2W olmuyor mu? Başka yolu yokmu silahı açmanın?
1740038118983.png

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Bilal Cihan
Oyuna yeni başladım şöyle internetten kullanıcıların oynadığı ve maçıma gelenlerin oynadığı silahlara baktığımda genelde %80 premium/dlc isteyen silahlar şimdi sorun şu ben oyunu ea games'den aldım ve 1 tane dlc şuan 15 dolar imkanı yok alınmaz bu P2W olmuyor mu? Başka yolu yokmu silahı açmanın?Alıntıyı görüntüle
İndirimde fiyatlar fazlasıyla düşüyor ayrıca buna P2W denirmi bilemem

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Her silahın kendine göre avantajı var, hiç bir silah diğerinden üstün değil kullanmayı bilirsen, hepsi oynayarak acilabiliyor.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
mecit burak kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimde fiyatlar fazlasıyla düşüyor ayrıca buna P2W denirmi bilemem
hayır yani niye silaha dlc koyarsın ki? diğer battlefieldlerde böyle bir durum yok hadi mapi koy tamamda silah avantajı var dezavantajı var oynamak istiyorum silahı yok illa dlc alacaksın diyor ozaman o silahı benim maçımdaki adamlara da vermeyeceksin sniper var daha fazla vuran daha doğruluğu yüksek olan dlc istiyor bu karşı tarafın avantajına giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her silahın kendine göre avantajı var, hiç bir silah diğerinden üstün değil kullanmayı bilirsen, hepsi oynayarak acilabiliyor.
genelde doğruluğu yüksek olan sekmeyen nispeten iyi silahlar hep premium istiyor

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Bilal Cihan
hayır yani niye silaha dlc koyarsın ki? diğer battlefieldlerde böyle bir durum yok hadi mapi koy tamamda silah avantajı var dezavantajı var oynamak istiyorum silahı yok illa dlc alacaksın diyor ozaman o silahı benim maçımdaki adamlara da vermeyeceksin sniper var daha fazla vuran daha doğruluğu yüksek olan dlc istiyor bu karşı tarafın avantajına giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde doğruluğu yüksek olan sekmeyen nispeten iyi silahlar hep premium istiyor
Arkadaşın söylediği doğru silahlar arasında özelliklede sniperlar arasında hasar farkı neredeyse yok sadece tek atma mesafeleri ve hisleri değişik

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
mecit burak kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın söylediği doğru silahlar arasında özelliklede sniperlar arasında hasar farkı neredeyse yok sadece tek atma mesafeleri ve hisleri değişik
mesela smg 08 silahı var herkes tarafınca kullanılıyor op denilen bir silah buda premium istiyor

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yasin V
Bf1 Pre yoksa zaten oyun senin için eziyete dönüşecek. Mevzu silahlar değil. Asıl sorun mapler. Sen bir servera gireceksin oyun bittiğinde sonraki map Pre isteyecek. Epic-Steam-Ea üzerinden 2dolar civarlarına geldiğinde direkt alman lazım. Silah konusu ise P2W değil .

BabaVoss7

80+ Silver
500 saatim filan var pre silahlarda tabii ki güzel ama genel olarak sıradan silahları tercih ediyorum ben. Saldırıda model 10 çekirdek
Sıhhiye de selblester nişancı
Destek silahların hiçbirinden hoşnut değilim pek oynamam
Nişancıda russian gewher yada dlc susturuculu. Yani p2w değil pek.
Smg 08 de herkese gelmez zaten güzel bir silah ama bilmemne müdafa silahına çok benzer. O sıradandı sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,909
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom