Neler Yeni

Battlefield 1 ve V Donma-Çökme-Reset Atma Sorunu Çözüm (Nvidia)

Herkese Selam,

Arkadaşlar yakın zamanda EA Games tarafından yayınlanan bir güncelleme sonrasında birçok Battlefield kullanıcısının yaşadığı (ben de dahil) ve bir türlü çözümünü bulmadığımız sorunlar için geçici bir çözüm buldum. Uzun araştırmalar sonucunda yeni bir güncelleme yayınlanıp sorun EA tarafından ortadan kaldırılana kadar aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz. Aşağıdaki yöntem bende işe yaradı 2 gündür bir sorun yaşamadım birkaç kullanıcının da bu çözümle hatalardan kurtulduğunu öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim.

Adım 1: Güç seçeneklerinden Yüksek Performans olan güç planımızı Dengeli'ye çekiyoruz.

ss1.jpg

Adım 2: NVIDIA denetim masasından Güç yönetim modu'nu da Dengeli'ye çekiyoruz.

ss2.png

Adım 3:
İlk iki adımı tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve sonrasında oyuna girip testimizi yapıyoruz

EA eğer ki yeni bir güncelleme yayınlarsa tekrar eski ayarlarımızı kullanabiliriz. Umarım herkesin işine yarar. Ayrıca YouTube'da Battlefield V ile ilgili gameplay videoları çekiyorum eğer dilerseniz kanalıma abone olabilirsiniz: ViperMarksman

İşlemlerin sonucunda sizde de işe yarayıp yaramadığını yazarsanız aldığınız hatalarla birlikte diğer arkadaşlara da bir fikir olur.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bay fahare
Bende directx 11 hatası veriyor bir türlü çözemedim

Top Bottom