M MysLL 80+ Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 242 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Hüseyin Demirci 10 Temmuz 2024 #1 Selamlar, oyunu sabah satın aldım ve indirdim. Girmek istediğimde sürekli dosyaları doğrulamak istiyor. Nasıl düzeltebilirim? Ekler Screenshot_2.png 738.9 KB · Hit: 30
Selamlar, oyunu sabah satın aldım ve indirdim. Girmek istediğimde sürekli dosyaları doğrulamak istiyor. Nasıl düzeltebilirim?
fury_ 80+ Silver Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 4,117 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 3,162 Konum Angara İsim Tunahan Cellat İlgilendiği Kategoriler Otobüs,Tır 11 Temmuz 2024 #2 MysLL yazmış: Selamlar, oyunu sabah satın aldım ve indirdim. Girmek istediğimde sürekli dosyaları doğrulamak istiyor. Nasıl düzeltebilirim? Devamı için tıklayın... kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp dosyaları doğrulayın özelliklere tıklayıp yüklü dosyalar kısmında oyun dosyalarını doğrula yazıyor
MysLL yazmış: Selamlar, oyunu sabah satın aldım ve indirdim. Girmek istediğimde sürekli dosyaları doğrulamak istiyor. Nasıl düzeltebilirim? Devamı için tıklayın... kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp dosyaları doğrulayın özelliklere tıklayıp yüklü dosyalar kısmında oyun dosyalarını doğrula yazıyor