ikisini de al.Merhaba, Battlefield 2042 Epic Games'te 90 TL'ye düşmüş Battlefield 5 ise 75 TL'ye düşmüş sizce ikisinden biri alınır mı?
Hikaye modu hangisi daha iyidir ve neyi anlatıyor daha önce hiç Battlefield oynamadımikisinide izle beğendiğini al
Birisini alabiliyorum maalesef sence hangisi olmalıikisini de al.
bf 2042 nin hikaye modu yok hocam , sadece online oynuyorsun. Bf 5 de güzel oyun ama hileler ne durumda bilmiyorum. Ben 2042 oynuyorum.Hikaye modu hangisi daha iyidir ve neyi anlatıyor daha önce hiç Battlefield oynamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birisini alabiliyorum maalesef sence hangisi olmalı
Bflerde hikaye modu yok o derece kötü. Alıcaksan online için alHikaye modu hangisi daha iyidir ve neyi anlatıyor daha önce hiç Battlefield oynamadım
Konu için Allah razı olsun.Merhaba, Battlefield 2042 Epic Games'te 90 TL'ye düşmüş Battlefield 5 ise 75 TL'ye düşmüş sizce ikisinden biri alınır mı?
5 ile 2042 arasındaki fark nedir?Bence kesinlikle 5
Çöp oyun tanıtımı yapacak olsam başa koyarım. Bf5 P2W ve oyunun WWII ile uzaktan yakından alakası yok. 2 oyun da bf serisinin en kötü oyunları. Bf1 alMerhaba, Battlefield 2042 Epic Games'te 90 TL'ye düşmüş Battlefield 5 ise 75 TL'ye düşmüş sizce ikisinden biri alınır mı?