Battlefield 4™ Premium alınır mı

Battuhan

80+
Reaksiyon skoru
13
Epic games de 75 tl ye kadar düşmüş oyun hakkında pek bilgim yok sizce alınır mı

Steamde de 2 dolar bilgin olsun oyun güzel diye biliyorum bende var ama henüz oynamadım 1 ve 5'i oynadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamde de 2 dolar bilgin olsun oyun güzel diye biliyorum bende var ama henüz oynamadım 1 ve 5'i oynadım
bu arada steamde bf1 - 2 dolar / bf5 - 2.5 dolar / bf2042 - 3 dolar

bu arada steamde bf1 - 2 dolar / bf5 - 2.5 dolar / bf2042 - 3 dolar
1 den başlayarak seri olarak oynamak daha mantıklı sanırım

75 TL'ye alınır bi bağlantı yoktu sanırım klasik savaş oyunu hikayesi kısa zaten. online boştur bence genel olarak. bf42 yerine aldı biraz online tarafında. zamanında çok güzel oyundu hala o tadı veren yok gibi bişey.

Güzel oyun alınır
Tabi mekanik olarak baya eksi sevip sevmemen sana bağlı

Battlefield oyunları hikaye için alınmaz multi oynayacaksan öyle al. Multi de 3 5 server hala aktif 3 değil de 4 aktif. Günlük 1000 kadar oyuncu girip oynuyor ama stabil sabit oyuncular. Mekanikleri hala taş gibi eksi felan değil taş çıkartır çoğu oyuna. Kendine has strafe mekanikleri var onları öğrenirsen çok zevk alırsın.

Birbirleri arasında bağlantı var mı yoksa kafama göre oynamamda sorun olmaz mı
Bağlantı yok bf1 1. dünya savaşını konu alıyor bf5 2. dünya savaşını, 3 ve 4 ü oynamadım bilmiyorum

Bağlantı yok bf1 1. dünya savaşını konu alıyor bf5 2. dünya savaşını, 3 ve 4 ü oynamadım bilmiyorum
1 türkçe destek var bu arada 5'te yok. Online olarak iki oyunda da fazlasıyla oyuncu ve server var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri