Neler Yeni

battlefield 5 mi battlefield 2042 mi almalıyım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,262
İsim
Sinan Aba
hangisi daha güzel birbirlerinden farklımı 2 sinide almam mantıklımı.
Bf5 atmosfer olarak daha iyi bence ama oyuncuların hepsi konsol yada hile var.

2042 almak daha mantıklı bence hem botlarla da maç atabiliyorsun ve zorluk ayarlanıyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Battlefield V her anlamda daha iyi diye düşünüyorum. Battlefield 1'e de şans verebilirsiniz. Battlefield 2042'yi almak içinse daha erken diye düşünüyorum ama fiyatları düşününce alıp kenarda durabilir zamanla düzelteceklerini düşünüyorum. Çok kötü bir çıkış yaptı oyun zamanla düzeltirler gibime geliyor şahsen. Aktif olarak bf5 oynuyorum 80 saati devirdim gayet memnunum. (Ara sıra hile geliyor o biraz tatsız.)
erken mi? oyun çıkalı 2.5 yıl oldu ve hala erken diyorsan oyunu b1 kere bile açıp oynamadığının kanıtıdır ayrıca ben kendimde 1 haritanın yüklenmemesi dışında bir bug görmedim yani erken değil oynamak isteyen alsın girsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisi daha güzel birbirlerinden farklımı 2 sinide almam mantıklımı.
ikisinide al bence ikisininde farklı haz ve deneyimleri var

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
erken mi? oyun çıkalı 2.5 yıl oldu ve hala erken diyorsan oyunu b1 kere bile açıp oynamadığının kanıtıdır ayrıca ben kendimde 1 haritanın yüklenmemesi dışında bir bug görmedim yani erken değil oynamak isteyen alsın girsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisinide al bence ikisininde farklı haz ve deneyimleri var
Dostum bende farkındayım oyun uzun süre önce çıktı fakat eleştirilerin büyük kısmı bu yöndeydi. Aktif olarak oynamadığım için son durumda nasıldır bilemeyeceğim. Türlü türlü forumda insanların yorumlarını okudum genelde böyle söylüyorlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom