Battlefield 5 vs Battlefield 1

Bf5'deki gibi değil. Sadece medicler can paketi ve ya sandığı atabiliyor. Ayrıca öldüğünde sadece medicler kaldırabilir. Bf5ten farklı yani.
BF5'te zaten medicler ve Squad'ındaki oyuncular kaldırabiliyor sadece. Squadındaki oyuncular kaldırırken daha uzun sürüyor kaldırması. Bir squaddaki oyuncu sayısı da max 4 zaten. Ben BF5'ten BF1'e geçmiştim bir ara. Yanımda can paketi taşıyamadığım için alışamamıştım. Bir de silahlar BF5'teki kadar modern olmadığı için zorlanmıştım. Ama atmosferine söylenecek bir şey yok. Hele Osmanlı ile oynamak çok iyi olurdu ama ben alışamadığım için BF5'e döndüm tekrar.

Hayır gelmiyor ve gerekte yok. Eksik bir yönü yok çünkü.5'i kesmelerinin nedeni oyunun tamamlanması değil oyunu tutturamamaları. Çıktığında rezalet haldeydi oyun.
Sonra düzeltiler diye biliyom.Seven var çünkü baya.BF1 in silahları hoşuma gitmedi.

BF5'te zaten medicler ve Squad'ındaki oyuncular kaldırabiliyor sadece. Squadındaki oyuncular kaldırırken daha uzun sürüyor kaldırması. Bir squaddaki oyuncu sayısı da max 4 zaten. Ben BF5'ten BF1'e geçmiştim bir ara. Yanımda can paketi taşıyamadığım için alışamamıştım. Bir de silahlar BF5'teki kadar modern olmadığı için zorlanmıştım. Ama atmosferine söylenecek bir şey yok. Hele Osmanlı ile oynamak çok iyi olurdu ama ben alışamadığım için BF5'e döndüm tekrar.
İlk bf5 oynarsan zorlayabilir. Dediğin gibi bir kaç özellik yok bf1 de o şekilde. Atmosferi için değer ama bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonra düzeltiler diye biliyom.Seven var çünkü baya.
Düzelttiler zaten ama iş işten geçti...

Hangisinin çatışması daha iyi ve fazla?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki BF5 alsam pişman olur muyum bf1 almadım diye? Aynı şey tam tersi içinde geçerli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,900
Üyeler
191,182
Son üye
LynxKN
Geri