Ben geçen hafta aldım güzel cihaz her konudas25 fe alınır mı exynos 2400 biraz kafamı karıştırdı exynosda sısınma sorunu olduğu için 35 civarına bu olmazsa bir telefon önerirseniz sevinirim
s24fe nin üretimi kalmamıştırki nerden bulucam onu bulsamda 2 yıl güncelleme geriden gelecek ömrü çabuk bitecekS24FE alırdım boş para çünkü, bu fiyata honor 400 pro da var
şarjı nasıl gidiyor ısınma varmı ?Ben geçen hafta aldım güzel cihaz her konuda
Dün bu saatlerde şarja takmıştım şuan %50s24fe nin üretimi kalmamıştırki nerden bulucam onu bulsamda 2 yıl güncelleme geriden gelecek ömrü çabuk bitecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şarjı nasıl gidiyor ısınma varmı ?
Neden ?FE Almayın.
alınır. s24 fe’ye boşuna para verme aradaki fark ne zaten ayrıca sorunlu cihaz s24fes25 fe alınır mı exynos 2400 biraz kafamı karıştırdı exynosda sısınma sorunu olduğu için 35 civarına bu olmazsa bir telefon önerirseniz sevinirim
Neyi sorunlu hocam bi sorunla karşılaşmadım 4-5 aydıralınır. s24 fe’ye boşuna para verme aradaki fark ne zaten ayrıca sorunlu cihaz s24fe
ben sabah 7 gibi şarjtan çıkarıyorum akşam 9-10da şarjım baya azalıyor, senin kullanımın nasıl hocam? hatta şuan itibariyle 38 şarjım varDün bu saatlerde şarja takmıştım şuan %50
niyeFE Almayın.
elime bile almam telefonu en kötü bir buçuk gün gitmesi lazımben sabah 7 gibi şarjtan çıkarıyorum akşam 9-10da şarjım baya azalıyor, senin kullanımın nasıl hocam? hatta şuan itibariyle 38 şarjım var
25fe den bahsettim dostum 24den bahsetmedimalınır. s24 fe’ye boşuna para verme aradaki fark ne zaten ayrıca sorunlu cihaz s24fe
Genel internet kullanımı 20dk oyunben sabah 7 gibi şarjtan çıkarıyorum akşam 9-10da şarjım baya azalıyor, senin kullanımın nasıl hocam? hatta şuan itibariyle 38 şarjım var