Battlefield 6 için sınırsız XP yöntemi

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
984
Tiktok'da bir video gördüm. Z9QVC kodunu oyun içerisinde Portal kısmında Experience Code kısmına girip, Host yapıp şifre koyarak kendi Battle Royale sunucunuzu oluşturuyorsunuz. Daha sonra helikopterden atlayıp ateşe doğru uçup, ateşte ölüyorsunuz. Bunu 2 kez yaptığınızda oyun bitiyor ve size 35,000+ XP veriyor yaklaşık 2 dakika içerisinde (inanmayan paylaştığım ekran görüntüsünün sağ üst kısmına bakabilir). ESC basıp Admin Controls kısmından Restart yapıyorsunuz ve sınırsız olarak bunu tekrarlayabiliyorsunuz. Şuan güncel olarak patchlenmemiş. İlgilisine duyrulur.

Tiktok videosu linki: Link için Tıkla

20251113121234_1.webp

Bunun gibi oyun lobisi kodları bilen varsa paylaşabilirse sevinirim. Herkes faydalansın.

Son düzenleme:
Tiktok'da bir video gördüm. Z9QVC kodunu oyun içerisinde Portal kısmında Experience Code kısmına girip, Host yapıp şifre koyarak kendi Battle Royale sunucunuzu oluşturuyorsunuz. Daha sonra helikopterden atlayıp ateşe doğru uçup, ateşte ölüyorsunuz. Bunu 2 kez yaptığınızda oyun bitiyor ve size 35,000+ XP veriyor yaklaşık 2 dakika içerisinde (inanmayan paylaştığım ekran görüntüsünün sağ üst kısmına bakabilir). ESC basıp Admin Controls kısmından Restart yapıyorsunuz ve sınırsız olarak bunu tekrarlayabiliyorsunuz. Şuan güncel olarak patchlenmemiş. İlgilisine duyrulur.

Tiktok videosu linki: Link için Tıkla

Alıntıyı görüntüle

Bunun gibi oyun lobisi kodları bilen varsa paylaşabilirse sevinirim. Herkes faydalansın.
Gerek yok hocam böyle şeylere.
70 doların heyecanını tek seferde harcamak için vermedim.
Daha yeni oyuna yıllar var.
Ağır ağır alırız biz xp'mizi.

Son düzenleme:
Anlam veremiyorum bu şekilde xp veya silah kasılmasına. Kendi emeklerinle kasmadıktan sonra nasıl zevk alacaksın. Madem böyle bir kolaylık sağlanıyor ve bilenler faydalanıyor. Bilmeyenlerin günahı ne ? Oyundan soğuma sebebi. Yada silah eklentilerini full ver herkes istediği gibi oynasın.

Lütfen git ve cod vs oyna. Bi replik varya bi bitmediniz ... diye ondan yani. Oyunda xp kovalıcaksan görevleri botlara yapıcaksan ne anlamı var gerçekten. Sonra oyun kötü çok sıkıldım sıkıcı derler ....

Lütfen git ve cod vs oyna. Bi replik varya bi bitmediniz ... diye ondan yani. Oyunda xp kovalıcaksan görevleri botlara yapıcaksan ne anlamı var gerçekten. Sonra oyun kötü çok sıkıldım sıkıcı derler ....
Sana ne birader?

Anlam veremiyorum bu şekilde xp veya silah kasılmasına. Kendi emeklerinle kasmadıktan sonra nasıl zevk alacaksın. Madem böyle bir kolaylık sağlanıyor ve bilenler faydalanıyor. Bilmeyenlerin günahı ne ? Oyundan soğuma sebebi. Yada silah eklentilerini full ver herkes istediği gibi oynasın.
Bunun önünü alamazsın kardeşim kaldı ki bunu bana değil oyunun yapımcılarına söyleyeceksin 140 150 level olanlar nasıl oldu sence? Tüm silahların eklentilerini fullediler botlara spawn kill atarak ve şuan o fixlendi e yapamayanların günahı ne? Git Dice'a şikayet et o benim sorunum değil

Sana ne birader?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun önünü alamazsın kardeşim kaldı ki bunu bana değil oyunun yapımcılarına söyleyeceksin 140 150 level olanlar nasıl oldu sence? Tüm silahların eklentilerini fullediler botlara spawn kill atarak ve şuan o fixlendi e yapamayanların günahı ne? Git Dice'a şikayet et o benim sorunum değil
Hocam merhaba bu konuda değil başka bir konunuz var elektrikli bisiklet size özelden yazamıyorum bir bakabilir misiniz o konuya

Kardeş sana bir şey söyleyen yok. Konu açmışsın, konuya yorum yapıyorum. Seninle alakalı bir durum olmadığını bizde biliyoruz. Ayrıca bu konu hakkındaki tepkimi gerekli yerlere gösterdim. Konusu bu forumda da açılınca yorumumu yaptım. Sen dilediğin gibi xp kasabilirsin. Sorun yok.

Sana ne birader?

Aynn banane. Bende oynuyom oyunu sizin gibi yapanlar dediklerin 150lvller herşeyi fullyenler ilk lvlerde aşırı sinirimi bozdu. Ondan "BİLADER" oyunu ilk çıktığından beri 80 saat oynadım bizzat hatırlamasamda 80 lvle yakınım ki çok oynayan biri değilim. Bağımlı gibü oynasanda 150lvl olmak zor değil. Eğer kötü oynamıyorsabız tabii ki. Sniper hariç bütün görevleri yaptım sayılır. Onuda sniper pek zevkli gelmiyor ondan yapmadım. Zaten gereksinimleri düşürdüler lvlde. Battlepass için cp kasmaya çalışıyorsanız hadi anlayacam dicemde. O zamanda oyunun bi hedefi kalmıyor BİLADER. Tavsiyem CS ye devam edin siz lol filan BİLADER

Geri