Bunlar online mı hocam hikayeli tek kişilik değil mi 1 5 vsBen 1'i öneririm hala girdiğimde birçok sever full çekiyor. hile illaki var ama özel serverlara girerseniz karşılaşmazsınız.
Para verilebilir. Bir daha ücretsiz olacağını düşünmüyorum. İyi bir bilgisayarınız varsa alınır güzel oyunlar. Fakat hikaye kısmı kısa, daha çok online ağırlıklı oyunlar.Para verilmez mi hocam ücretsiz olmasını mı bekleyeyim
Sistem 10 bin TL ye satılan gt2 amd modeli. 5500 işlemci rx 6600 ekran kartı varPara verilebilir. Bir daha ücretsiz olacağını düşünmüyorum. İyi bir bilgisayarınız varsa alınır güzel oyunlar. Fakat hikaye kısmı kısa, daha çok online ağırlıklı oyunlar.
Sistem 10 bin TL ye satılan gt2 amd modeli. 5500 işlemci rx 6600 ekranPara verilebilir. Bir daha ücretsiz olacağını düşünmüyorum. İyi bir bilgisayarınız varsa alınır güzel oyunlar. Fakat hikaye kısmı kısa, daha çok online ağırlıklı oyunlar.
Online sarıyor diyorsanız 1 alıyorum madem tesekkur ederim1 ve 5 öneririm. Geçtiğimiz aylarda bedavaya verilmişti Prime sayesinde. İsterseniz direkt kendiniz satın alabilirsiniz ya da ucuza origin hesabı satanlardan alabilirsiniz.
1 en iyisi hem hikaye hem online varBattlefield steam de indirimde arkadaşlar setinin hangi oyunlarını alıp oynamak mantıklı olur
Online sarar da hilelerden geçilmiyor maalesef. 2 saat sonra rage quit atarsın, online için değil hikaye için alınır BF1.Online sarıyor diyorsanız 1 alıyorum madem tesekkur ederim