Battlefield serilerinden hangileri oynanmalı

CharlesDoBronx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
903
Arkadaşlar hikayesi de güzel olması evet ama genelde online takılırım hangi seriyi önerirsiniz teşekkürler

1 ve 4 bence ikiside güzel ben daha 1 ri oynadım akıyor gidiyor 4 de güzel oda aynı

bf1 online için en iyisi benc

1 ve 555 oynadım ikiside güzel 5 online da botlar vardı 1 online da aşırı iyi

hikaye için 1 türkçe de var

1 1 1 1 1 1 1 11 1 1 1 1 1
Sanırım 1
Bence 1

valla ben 10 yıldır sadece BF3 MP oynuyorum başkası kesmiyor hala 14 sene oldu çıkalı oyun hala kemit kitlesi düzenli oynuyor

online oynama isteğin varsa 6'dan devam et. hala önceki oyunları oynayan veteranlar oyun zevkinin içinden geçerler.

Hikayesi de önemli ama online sarıyor beni öyle bir karar vereyim dedim xbox game pass üzerinden bakmayı düşünüyorum

Hikayeleri zaten iyi değil. O tarafta eski CoD'lar halen iyi. Güncel oyunlarda hikayeli FPS bulmanız çok zor, kalmadı gibi bir şey.

Neyse BF1 ve BF6 öneririm. BF6 her ne kadar sorunları olsa da, şu an oyuncu kitlesi daha yeni. BF3, BF4 falan deli gibi oyunu bilenler oynuyor. Bunlarla oynarken keyif almanız imkansız. En fazla eskiden oynadığınızdan nostaljik bir bağ vardır, o bağ bir tık katlanmanızı sağlar.

BF1 ise döneminin silahlarından zor gibi gözükse de diğer BF'lere göre daha kapsayıcı ve basit bir oyun. Ayrıca görsel olarak en temiz ve ferah olan oyun. BF3 ve BF4 düşmanı görmeni zorlaştıran, sözde atmosfer versin diye kötü bir efekt var. Keza BF6, eski sevilen oyunları gibi hissettirsin diye benzer efektler kullanılmış. BF6'da da düşman görmek çok zor.

BF V herhalde serideki en kötüsü, oyunda düşmanı görmek için ayarları otomatik yapan ayar var. Normalde High, Medium, Low gibi hazır ayarlar var, orada bir de daha net gör diye minimum altında bir ayar var. Dönemin Fortnite, CoD vb. daha genç kitleye hitap etmesi için gereksiz renk fışkırmasından etkilenen oyunu.

Hikaye için alacaksanız hiç bulaşmayın. Belki BF1'in hikaye modu bir tık sarabilir. Ama BF hikaye modları, multi modlara alıştırma kafasında olduğundan hiç sarmıyor. BF3 ve BF4 hikaye modları ona göre daha iyi kalsa da, CoD hikayelerini oynayanlar için bayağı tırt. Hatta teknik anlamda da çok sıkıntıları var. Düşman yapay zekasının gözünün önünde doğması veya arkanda birden ortaya çıkması.

Bu sorunlar BF6'nın hikaye modunda bile var. Ekip arkadaşlarını takip etmeyip hızlıca koşarsan, birden önünde aynı noktada 6-8 kişi doğuyor. Multi ekipmanları (başarım tarzı şeyler var, galiba karakter skini veriyordu) için biraz oynadım ama sarmadı yarım bıraktım mesela.

Hikayeleri zaten iyi değil. O tarafta eski CoD'lar halen iyi. Güncel oyunlarda hikayeli FPS bulmanız çok zor, kalmadı gibi bir şey.

Neyse BF1 ve BF6 öneririm. BF6 her ne kadar sorunları olsa da, şu an oyuncu kitlesi daha yeni. BF3, BF4 falan deli gibi oyunu bilenler oynuyor. Bunlarla oynarken keyif almanız imkansız. En fazla eskiden oynadığınızdan nostaljik bir bağ vardır, o bağ bir tık katlanmanızı sağlar.

Hikaye için alacaksanız hiç bulaşmayın. Belki BF1'in hikaye modu bir tık sarabilir. Ama BF hikaye modları, multi modlara alıştırma kafasında olduğundan hiç sarmıyor. BF3 ve BF4 hikaye modları ona göre daha iyi kalsa da, CoD hikayelerini oynayanlar için bayağı tırt. Hatta teknik anlamda da çok sıkıntıları var. Düşman yapay zekasının gözünün önünde doğması veya arkanda birden ortaya çıkması.

Bu sorunlar BF6'nın hikaye modunda bile var. Ekip arkadaşlarını takip etmeyip hızlıca koşarsan, birden önünde aynı noktada 6-8 kişi doğuyor. Multi ekipmanları (başarım tarzı şeyler var, galiba karakter skini veriyordu) için biraz oynadım ama sarmadı yarım bıraktım mesela.
Cod serisi olarak hocam xbox game passte olanlardan ne önerirsiniz peki

her türlü bf1

bence BF4. BF1 hikayesi fena değil fakat kendi atana karşı savaşmak pek hoş değil. BF4 hikayesi daha iyi bence. Ayrıca Multiplayer'da BF1'deki elemanlar tam bir hayatsız. BF4 öyle değil.

Geri