Kanka ben aldım normalde merakım vardi indirim denk geldi aldım bnce güzel oyun oldugunu söylemem lazım tank sürmek cok keyfifli atmosfer cok iyi oyunda tüklere karşı savaşırken insan üzülüyor ama cok keyifliBattle field 1 33 TL'ye düşmüşte indirimde indirimsiz fiyatı 279.99 TL ileride zam gelir mi?
Kesin alınır. +120 saatim var grafik, oynanış, oyuncu, vuruş hissi, silah çeşitliliği vs çok iyi. Paragöz EA zam yapabilir çünkü steam dolar kuru 10tk oldu. 60 dolarlık oyun 30tlBattle field 1 33 TL'ye düşmüşte indirimde indirimsiz fiyatı 279.99 TL ileride zam gelir mi?
Savaş hikayelerinde Türklere karşı ama fetih veya operasyon gibi modda Türk olarak oynanabiliyorKanka ben aldım normalde merakım vardi indirim denk geldi aldım bnce güzel oyun oldugunu söylemem lazım tank sürmek cok keyfifli atmosfer cok iyi oyunda tüklere karşı savaşırken insan üzülüyor ama cok keyifli
Battle field 1 33 TL'ye düşmüşte indirimde indirimsiz fiyatı 279.99 TL ileride zam gelir mi?
BF 2042 den iyi olduğu kesinBattle field 1 33 TL'ye düşmüşte indirimde indirimsiz fiyatı 279.99 TL ileride zam gelir mi?