Ben warzone 2de takılıyorum öyle aman aman bi sorunu yok. Şu sıralar cyberpunk oynuyorum o kadar bekledik adam olmuştur diye. Göze fazla çarpan buglar varCyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?
Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Sana tavsiyem ea play üyeliği al 2042 geldi ona bi indir test et ona göre ister satın alırsın ister ea play ile devam edersin.Cyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?
Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
bende öyle düşündüm ea ile alıyım 34 TL'ye deneyeyim optimizasyondan korkum var tek oyundna yok baya kaliteli .Sana tavsiyem ea play üyeliği al 2042 geldi ona bi indir test et ona göre ister satın alırsın ister ea play ile devam edersin.
Cyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?
Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
tüm serilerini bitirdim özellikle multileri 400 saat falan minimum 2042 kaldı denemek istiyorum ea play ile deneyeceğğim 1 aylık alıp deneyeceğimgünde 3 tur açılan x oyunu alınır mı konularından biri,
bence alınmaz bf sarmıyor beni sevemedim bi türlü ama seriye ilgin varsa ea playden dene sonra alırsın
Alınır da oyun güzel degil bence oynanış mekaniği vsCyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?
Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Ea alacağına pc gamepass al. Ea play de içeriyor zatenbende öyle düşündüm ea ile alıyım 34 TL'ye deneyeyim optimizasyondan korkum var tek oyundna yok baya kaliteli .
Çok kötü oyun alınmaz.Cyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?
Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM