Bay kemal gizli ak partili mi?

Ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım.Adamın varlığı chp için sırf zarar.
Hepsi aynı pisliğin laciverti.
İkisi de FETÖ'nün adamı, Kemalin tayyibin adamı olduğunu düşünmüyorum ama o da ihtimaller arasında.
kimi seçerseniz seçin bu ülke bu bataktan kurtulmaz.
Halkın içinden birinin çıkıp devrim yapması gerekiyor, sonra ölünce yine her şey tekrarlanacak çünkü millet değişmedikçe hükümet değişse ne fayda :D

Deniz baykal devlet bahçeli bunlar da akp li bu üçü erdoğanı başa getiren kişiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meral akşener de olabilir mi ?
Cem Toker bir konuşma gördüm 2015 yılları konuşmuştu AKP ve MHP ilerde birlik olabilir diye adam geleceği görmüş. :D

bilmem kendisine sormak lazım

Şuan genel başkanlar aday olsa bence oy atılacak tek adam ümit özdağ.Ama tabi aday olsa hakkını verecek adam bence Mansur Yavaştır.Kemal Kılıçdaroğlu bence halinden memnun.Yani hedefi seçim kazanmak değil diye düşünüyorum.Kendi aday çıkarsa zaten seçimde gerçekten kazanmak istemediği belli olur.Kesinlikle Mansur Yavaş'ı aday yapmaları gerek ama büyük ihtimal o da olmaz çünkü kendisi istemiyor.Ekrem İmamoğluda aday olsa oda nebilim pek destekleyen olmaz.

Şuan genel başkanlar aday olsa bence oy atılacak tek adam ümit özdağ.Ama tabi aday olsa hakkını verecek adam bence Mansur Yavaştır.Kemal Kılıçdaroğlu bence halinden memnun.Yani hedefi seçim kazanmak değil diye düşünüyorum.Kendi aday çıkarsa zaten seçimde gerçekten kazanmak istemediği belli olur.Kesinlikle Mansur Yavaş'ı aday yapmaları gerek ama büyük ihtimal o da olmaz çünkü kendisi istemiyor.Ekrem İmamoğluda aday olsa oda nebilim pek destekleyen olmaz.
Sıkıntı çok.Koltuk sevdası diye hepsi birbirini yer.

Aynı fikirdeyim ancak kemal kılıçdaroğlu aday olabilir ve 2.tura kalırsa seçilebilirde malum ülkenin durumu vahim

Hepsi aynı pisliğin laciverti.
İkisi de FETÖ'nün adamı, Kemalin tayyibin adamı olduğunu düşünmüyorum ama o da ihtimaller arasında.
kimi seçerseniz seçin bu ülke bu bataktan kurtulmaz.
Halkın içinden birinin çıkıp devrim yapması gerekiyor, sonra ölünce yine her şey tekrarlanacak çünkü millet değişmedikçe hükümet değişse ne fayda :D
@Besim Tibuk gibi adam vardı zamanında ah o eski günler ahh...:peeposad::peeposad2:

Geri