Kamera için iPhone 11e geçilir mi?

Sırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
Uzak durmakta fayda var gerileme yaşarsınız illa iphone bir cihaz satın alacaksınız 13 yada halan güncel olan 15 gibi modellere bakmakta fayda var yada diğer anroid orta seviye güncel cihazlara yönelim sağlanabilir.

mesela kameraysa alınabilir arkadaşım 11 pro max kullanıyor hala kamerası yeterli seviyede. tabi 16nın çektiği fotoğrafın yanına yaklaşamaz ama bütçe buysa al
11 pro alcaksa mantıklı 11 alcaksa değil 11 ve pro arasındaki en büyük farkın kamera olduğunu gerçeği var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşver hiç harcama bu sene sonu 17 çıkıyor artık 11 almak çöp olması demek adam akıllı satamazsında kalır elinde kamerasında çokta şey değiş iphone direkt kamera olarak Etkileyici bi seri ama boşuna 12 bin tl ni harcama.

11 pro alcaksa mantıklı 11 alcaksa değil 11 ve pro arasındaki en büyük farkın kamera olduğunu gerçeği var.

Boşver hiç harcama bu sene sonu 17 çıkıyor artık 11 almak çöp olması demek adam akıllı satamazsında kalır elinde kamerasında çokta şey değiş iphone direkt kamera olarak Etkileyici bi seri ama boşuna 12 bin tl ni harcama.
İkinci el canon 2000d gibi birax temiz bi kamera bakabilirsin fotoğraf için ya da kaliteli bi dijital kamera illa fotoğraf için istiyorum diyorsan

Sırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
s21fe den geçme bende 11pm den 21fe geçtim iyi telefondu şarj sorunu vardı birde androide ısınamadım ben sattım x var şuan 13pm veya 14pm geçeceğim 11 geçersen pikselleşmeleri ve akşam çekimindeki sıkıntıları çok yaşarsın

Geçilir. İPhone 12 den S21’e geçince çarpılmıştım

İkinci el canon 2000d gibi birax temiz bi kamera bakabilirsin fotoğraf için ya da kaliteli bi dijital kamera illa fotoğraf için istiyorum diyorsan
Daha çok video için düşündüm. Aslında djinin ürünleri mevcut ancak onlar da çok pahalı maalesef
s21fe den geçme bende 11pm den 21fe geçtim iyi telefondu şarj sorunu vardı birde androide ısınamadım ben sattım x var şuan 13pm veya 14pm geçeceğim 11 geçersen pikselleşmeleri ve akşam çekimindeki sıkıntıları çok yaşarsın
Pikselleşmeden kastınız nedir hocam?
Geçilir. İPhone 12 den S21’e geçince çarpılmıştım
Ne gibi hocam

İp11 geçme cihazı apple içinden geçti daha kötü deneyim verir

Daha çok video için düşündüm. Aslında djinin ürünleri mevcut ancak onlar da çok pahalı maalesef

Ne gibi hocam
kumlu çekiyor fotoğrafları

Gereksiz downgrade

Bütçenize 2-3K daha ekleyebilirseniz ikinci el Sony A6000 ile orta seviyeli bir lens almak çok daha mantıklı olucaktır. Sarı siteye bakın lensiyle birlikte 12-15'e satanlar var. Tabi shutter sayısı biraz fazla ama iPhone 11'den çok daha iyi bir performans alırsınız. Bir de ışığınız varsa başlangıç için gayet yeterli çekimler yapabilirsiniz.

Ne gibi hocam
11 kumlı ekran gibi çekiyor artık sadece kamera için alıncak para değil kesinlikle iyi bir araştırmayla kamera al

Geri