Neler Yeni

Baya baya batmışız olm biz.

MOON_MVR

80+ Bronze
Akşam arkadaşlarla Left 4 Dead 2 girelim dedik bir arkadaş ta yoktu alalım sana dedik steam a giriş yaptık...
Tabi aklımızda bizim hala daha max 10 lira 15 liradır kafasındayız ekmek alcağına bunu al oynarsın diye şaka yapıyorduk, baktık ki oyun 185 tl olmuş..

Yani şimdi bir şey desem günah sussam gönül razı değil merak edip baktım zamanında o oyunu 3 tl 71 kuruşa indirimsiz şekilde almışım.
Yan hesabıma 64 kuruşa almışım. Zaman mı çabuk geçiyor yoksa birileri bize giydirme mi yapıyor anlamadım gitti. Eğlenmek için oyun gircektik moralimiz altıüst oldu şaka gibi.

JSezar

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,651
İsim
uwu
Akşam arkadaşlarla Left 4 Dead 2 girelim dedik bir arkadaş ta yoktu alalım sana dedik steam a giriş yaptık...
Tabi aklımızda bizim hala daha max 10 lira 15 liradır kafasındayız ekmek alcağına bunu al oynarsın diye şaka yapıyorduk, baktık ki oyun 185 TL olmuş..

Yani şimdi bir şey desem günah sussam gönül razı değil merak edip baktım zamanında o oyunu 3 TL 71 kuruşa indirimsiz şekilde almışım.
Yan hesabıma 64 kuruşa almışım. Zaman mı çabuk geçiyor yoksa birileri bize giydirme mi yapıyor anlamadım gitti. Eğlenmek için oyun gircektik moralimiz altıüst oldu şaka gibi.
batalı baya oluyor ama hala kaptanlık kavgaları bitmedi.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
oyun hep o fiyattaydı zaten steamdeki dolar kuru bazı oyunlara özel 2 tl olduğu için eskiden tl fiyatı çok ucuzdu diğer ülkelere göre değişen bir şey yok aslında yani oyunla alakası yok dolarla alakası var durumun

Kara*

80+ Silver
zamanında çerez fiyatına 2-3 tane alıyordum hile açıyordum o keyif kalmadı şimdi

Tabi aklımızda bizim hala daha max 10 lira 15 liradır kafasındayız ekmek alcağına bunu al oynarsın diye şaka yapıyorduk, baktık ki oyun 185 TL olmuş..

Yani şimdi bir şey desem günah sussam gönül razı değil merak edip baktım zamanında o oyunu 3 TL 71 kuruşa indirimsiz şekilde almışım.
Ara ara indirime giriyor baya düşüğe biraz takip edin isterseniz. Sadece bu oyun değil neredeyse tüm oyunlarda aynı şoku yaşıyoruz artık. Dün 3 diş motorine 670 küsür verince oyun vb. vız geliyor artık.
Ek:Ekip arıyorsan bizim bir dc grup var 20-30 kişi var l4d2 oynayan.

hpxtech

80+

Oyun indirime girdiği zaman 0,57 Cent'e düşüyor ama bu bile battığımızın kanıtıdır

Palo DAYI 👑

80+ Gold
knk yanlıs anlamda ne zamandır steame gırıp fıyatlara bakmıyorsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,872
Üyeler
168,045
Son üye
akif1844
Top Bottom