DaffyGraphic
80+ Silver
Umarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??T-shirt fanboyluğunuda ilk kez görüyorum
Umarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??T-shirt fanboyluğunuda ilk kez görüyorum
hocam reklam panosu demişsinde attığın baskılar berbat bu arada kb amaReklam panosu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağazada stok varsa direkt ordan teslim alınabiliyor
Maalesef hocam keşke olsa
düşündük hocamUmarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??
Alakası ne? Fanboyluğun anlamını bile bilmiyorsundur belki. Sadece senin marka takıntına karşı cevap verdim. Daha yazdığım mesajı doğru düzgün algılayamazken bana karşıt cevaplar vermen çok saçma. Hmmm, tabii, profiline tumblr boy koyan birisinden fazla bir şey beklememem gerekliydi.hocam t-shirt fanboyluğu yapmayın ben sade ve hoş diye önerdim
bro bir kere fanboyluğu biliyorum ikincisi marka takıntım yok kalite takıntım var ve yazdığın mesajı anladım pp mide çok sevdiğim şuan ulaşamadığım arkadaşım tasarım öğrenirken yapmıştı seni ilgilendirmezAlakası ne? Fanboyluğun anlamını bile bilmiyorsundur belki. Sadece senin marka takıntına karşı cevap verdim. Daha yazdığım mesajı doğru düzgün algılayamazken bana karşıt cevaplar vermen çok saçma. Hmmm, tabii, profiline tumblr boy koyan birisinden fazla bir şey beklememem gerekliydi.
tartışmaya değmez hocam o yüzden uğraşmıcam seninleAlakası ne? Fanboyluğun anlamını bile bilmiyorsundur belki. Sadece senin marka takıntına karşı cevap verdim. Daha yazdığım mesajı doğru düzgün algılayamazken bana karşıt cevaplar vermen çok saçma. Hmmm, tabii, profiline tumblr boy koyan birisinden fazla bir şey beklememem gerekliydi.
Kalite takıntısı? yazdığın mesajda sadece "al orijinal düzgün tişört" cümlesini görebiliyorum. mesaj yazmak ve mesaj kasmak için mesaj yazmışsın sadece. Marka takıntıısı deniyor buna. Baştan sonra yanlış olduğumu bilsem, ben de böyle bir bahane uydururdum.bro bir kere fanboyluğu biliyorum ikincisi marka takıntım yok kalite takıntım var ve yazdığın mesajı anladım pp mide çok sevdiğim şuan ulaşamadığım arkadaşım tasarım öğrenirken yapmıştı seni ilgilendirmez
tartışmaya değmez hocam o yüzden uğraşmıcam seninle
hayir mesaj kasmak icin yazmadim baskili tisortler pek hosuma gitmiyor artik bole sade tisortler daha guzel durdugunu dusundugum icin duzgun bir marka oneriyim dedim hem uygundu alabilir diye soyledim (sanirim evet biraz marka takintim var hocam kabul ediyorum param varsa duzgun giyerim tabii ki)Kalite takıntısı? yazdığın mesajda sadece "al orijinal düzgün tişört" cümlesini görebiliyorum. mesaj yazmak ve mesaj kasmak için mesaj yazmışsın sadece. Marka takıntıısı deniyor buna. Baştan sonra yanlış olduğumu bilsem, ben de böyle bir bahane uydururdum.
Ayrıca bana t-shirt fanboyu demenin mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. İyi günler![]()
Hayır hocam J&J paylaşan arkadaşa söyledimUmarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??
Umarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??
Sen fullbody J&J dövmesi yaptır hocam aynı fiyata %100 pamuk 3 t-shirt almak varken tek olayı marka olan bir ürüne neden o kadar para vereyim birde güzel olsa bari?hocam reklam panosu demişsinde attığın baskılar berbat bu arada kb ama
düşündük hocam
güzel sana göre olmayabilir ona lafım yok hocam %100 pamuk yanmıcakmısınız bu sıcaktaHayır hocam J&J paylaşan arkadaşa söyledim
Sen fullbody J&J dövmesi yaptır hocam aynı fiyata %100 pamuk 3 t-shirt almak varken tek olayı marka olan bir ürüne neden o kadar para vereyim birde güzel olsa bari?
Daha polyester ve pamuğun farkını bilmiyorsun hocam sus Allah içingüzel sana göre olmayabilir ona lafım yok hocam %100 pamuk yanmıcakmısınız bu sıcakta
Ayıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi
Orojonol dozgon toşortAyıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi![]()
![]()
evet anlamıyorum hocam
bi problem yoktur benceeevet anlamıyorum hocam
benim öyle bir iddam olmadı hocam ben sadece sevdiğim tarzda tişört attım bu kadar saçmalama abartı olduAyıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi![]()
![]()
Son cevaplardan sonra bir çöpü daha engellemiş olduk hayır 2 saat 3 siteden tüm t-shirtlere bakmışım tasarımını beğendiğim baskılı modelleri atmışım elemanın biri gelmiş birine bile bakmadan kötüleyip üstüne amerikan ordusundan emekli bira göbekli boomer t-shirtü atmış orijinal düzgün tişört diyor ulan zaten hepsi aynı üreticiden toptan alınıp baskılanıyor neyi savunuyorsun uygun fiyatlı göze hitap eden hangisiyse onu al işte değişiğe bakAyıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi![]()
![]()