Neler Yeni

Bayramlık T-shirt tavsiyeleri

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Reklam panosu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazada stok varsa direkt ordan teslim alınabiliyor

Maalesef hocam keşke olsa
hocam reklam panosu demişsinde attığın baskılar berbat bu arada kb ama

Umarım benim t-shirt fanboyu olduğumu düşünmediniz??
düşündük hocam

DaffyGraphic

80+ Silver
hocam t-shirt fanboyluğu yapmayın ben sade ve hoş diye önerdim
Alakası ne? Fanboyluğun anlamını bile bilmiyorsundur belki. Sadece senin marka takıntına karşı cevap verdim. Daha yazdığım mesajı doğru düzgün algılayamazken bana karşıt cevaplar vermen çok saçma. Hmmm, tabii, profiline tumblr boy koyan birisinden fazla bir şey beklememem gerekliydi.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Alakası ne? Fanboyluğun anlamını bile bilmiyorsundur belki. Sadece senin marka takıntına karşı cevap verdim. Daha yazdığım mesajı doğru düzgün algılayamazken bana karşıt cevaplar vermen çok saçma. Hmmm, tabii, profiline tumblr boy koyan birisinden fazla bir şey beklememem gerekliydi.
bro bir kere fanboyluğu biliyorum ikincisi marka takıntım yok kalite takıntım var ve yazdığın mesajı anladım pp mide çok sevdiğim şuan ulaşamadığım arkadaşım tasarım öğrenirken yapmıştı seni ilgilendirmez

tartışmaya değmez hocam o yüzden uğraşmıcam seninle

DaffyGraphic

80+ Silver
bro bir kere fanboyluğu biliyorum ikincisi marka takıntım yok kalite takıntım var ve yazdığın mesajı anladım pp mide çok sevdiğim şuan ulaşamadığım arkadaşım tasarım öğrenirken yapmıştı seni ilgilendirmez

tartışmaya değmez hocam o yüzden uğraşmıcam seninle
Kalite takıntısı? yazdığın mesajda sadece "al orijinal düzgün tişört" cümlesini görebiliyorum. mesaj yazmak ve mesaj kasmak için mesaj yazmışsın sadece. Marka takıntıısı deniyor buna. Baştan sonra yanlış olduğumu bilsem, ben de böyle bir bahane uydururdum.

Ayrıca bana t-shirt fanboyu demenin mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. İyi günler :D

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Kalite takıntısı? yazdığın mesajda sadece "al orijinal düzgün tişört" cümlesini görebiliyorum. mesaj yazmak ve mesaj kasmak için mesaj yazmışsın sadece. Marka takıntıısı deniyor buna. Baştan sonra yanlış olduğumu bilsem, ben de böyle bir bahane uydururdum.

Ayrıca bana t-shirt fanboyu demenin mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. İyi günler :D
hayir mesaj kasmak icin yazmadim baskili tisortler pek hosuma gitmiyor artik bole sade tisortler daha guzel durdugunu dusundugum icin duzgun bir marka oneriyim dedim hem uygundu alabilir diye soyledim (sanirim evet biraz marka takintim var hocam kabul ediyorum param varsa duzgun giyerim tabii ki)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır hocam J&J paylaşan arkadaşa söyledim

hocam reklam panosu demişsinde attığın baskılar berbat bu arada kb ama

düşündük hocam
Sen fullbody J&J dövmesi yaptır hocam aynı fiyata %100 pamuk 3 t-shirt almak varken tek olayı marka olan bir ürüne neden o kadar para vereyim birde güzel olsa bari?

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Hayır hocam J&J paylaşan arkadaşa söyledim

Sen fullbody J&J dövmesi yaptır hocam aynı fiyata %100 pamuk 3 t-shirt almak varken tek olayı marka olan bir ürüne neden o kadar para vereyim birde güzel olsa bari?
güzel sana göre olmayabilir ona lafım yok hocam %100 pamuk yanmıcakmısınız bu sıcakta

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Daha polyester ve pamuğun farkını bilmiyorsun hocam sus Allah için

Alıntıyı görüntüle
evet anlamıyorum hocam

evet anlamıyorum hocam
bi problem yoktur bencee

Ayıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi :D :D
benim öyle bir iddam olmadı hocam ben sadece sevdiğim tarzda tişört attım bu kadar saçmalama abartı oldu

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ayıp oluyor hocam ama, kendisi kaliteden anlayan ve kaliteyi seven birisi :D :D
Son cevaplardan sonra bir çöpü daha engellemiş olduk hayır 2 saat 3 siteden tüm t-shirtlere bakmışım tasarımını beğendiğim baskılı modelleri atmışım elemanın biri gelmiş birine bile bakmadan kötüleyip üstüne amerikan ordusundan emekli bira göbekli boomer t-shirtü atmış orijinal düzgün tişört diyor ulan zaten hepsi aynı üreticiden toptan alınıp baskılanıyor neyi savunuyorsun uygun fiyatlı göze hitap eden hangisiyse onu al işte değişiğe bak

Top Bottom