Neler Yeni

bazen geceleri fısıltı sesleri duyuyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
evet var uzun ama kısa anlatım gece köyde parkta oynarken ışıklar gitmişti ev de uzaktık o karanlıkta koşmaya başlamıştım yanlış yöne koşmuştum tabi hiç bişe gözükmüyor çünkü ilerdeki terk edilmi evlerin oraya gitmişim ışıktar gelince zaten o evi gördüm içinde yeşil tabut olanı korkudan hayatımın en hızlı koşuşunu yapmıştım
Bu sebep olmuş olabilir. Gördüğün şeylerle uyuşuyor çünkü. Seroquel'i neden bıraktın? Antipsikotik yardımı dokunmadı mı?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Yatmadan önce Euzu Besmele çekin ve İhlas Suresi'ni okuyun. Ardından Besmele çekerek 2 kez daha okuyun İhlas Suresi'ni. Sonra yine başında Besmele ile 3 kez Nas Suresi okuyun. Sonra 3 kez Felak Suresi yine hepsinin başında Besmele ile. ALLAH'a sığının.
hocam önce nas ardından ihlas okudum ölür müyüm?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
sıkılmamanız için kısa tutucam yaş 16

küçükken hiç uyuyamazdım korkudan genelde uykusuzluktan bayılana kadar televizyon izler ve o uykusuzlukta okula giderdim ilk olkul ama çok ta halsiz olmazdım enerjiktim gayet orta okul başları ışık açık iken uyurdum ama karabasan basardı sürekli covit dönemleri ise sadece 3 saat uyuyordum 3 günde 4 günü bulduğu olurdu sürekli bilgisayar başındaydım orta okul bittikten sonra rahat uyumaya başlamıştım ama yinede korkularım vardı kafa dağıtmak için 4 arkadaş kamp a gitmiştik kızılay ın düzenlediği orada çok uyuyordum ve hiç korkmuyordum herkes gece yürüyüşüne gitmişti ben bungalov denen ev de uyuyordum ormanlık bir alan kimse yok tabi ama korkmadan çok rahat uyuyordum kamptan döndükten 1ay sonra ağır karabasan başladı bir gecede 1 veye 3 kere yaşadığım oluyor bazen sabahları da oluyordu uykusuz kalıyordum sonra
seroquel e başladım 25mg idi bir işe yaramadı 50mg 300mg son olarak 600mg olarak kullandım baş dönmesinden başka bi işe yaramadı 9mg melatonin denen mucizeyi kullandım gayet iyidi düzelince bıraktım bunların hepsi kamptan sonraki zamanlar gayet iyiydi uykum ışıkları açmama gerek yoktu kendi kendime düzelmiştim sanki ama son zamanlar çok uyuyorum 12 saat i buluyor yatak yarası olmuyor bazen fısıltı sesleri duyuyorum bazen ise olmuyor rahat uyuyorum normal insan gibi bazı dönemler az bazı dönemler çok uyuyorum bu karabasan içinde böyle sabah bile olduğunu hatırlıyorum şimdiki zamanlar da fısıltı sesi duyuyorum çoğunlukla bi şekilde uyuyorum ama çok uyuyorum onun dışında normale döndüğü de oluyor
bnde yazın yaylada duydum defalarca gece uyurken yemin bile edebilirim bahçede birinin yürüdüğüne sesler var ama ortada bir şey yok bazen çığlıklar duyduğum zamanda oldu. bu yaz yine yaylada gece 2/3 okul grubu mesajlaşıyoruz bn balkonda battaniyeyi üstüme almış çekirdek kola yapıyorum bi anda sanki biri bni izliyormuş gibi hissetmeye başladım. ama sanki arkamdan biri geçmiş hatta ufak bi rüzgar geçmiş gibiydi.

grasdiyas

80+ Silver
Bu sebep olmuş olabilir. Gördüğün şeylerle uyuşuyor çünkü. Seroquel'i neden bıraktın? Antipsikotik yardımı dokunmadı mı?
seroquel dizgin yapıyordu genelde baş dönmesi yapıyordu 600mg olunca 400 300mg de sıkıntı yokttu ama o değerlerde işe yaramıyordu pek 600mg de işe yarıyordu aslında dizginliyordu korkmuyordum çünkü duygular yok gibiydi uyuyordum tam olarak hatırlaıyorum kamp a gittiğim zamanlar da içiyordum heralde kamp ta düzeldikte sonra saldım heralede melatonin e başladım uyku düzeni tutturdum yan etkileride korkutmadı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bnde yazın yaylada duydum defalarca gece uyurken yemin bile edebilirim bahçede birinin yürüdüğüne sesler var ama ortada bir şey yok bazen çığlıklar duyduğum zamanda oldu. bu yaz yine yaylada gece 2/3 okul grubu mesajlaşıyoruz bn balkonda battaniyeyi üstüme almış çekirdek kola yapıyorum bi anda sanki biri bni izliyormuş gibi hissetmeye başladım. ama sanki arkamdan biri geçmiş hatta ufak bi rüzgar geçmiş gibiydi.
o bendede oluyor bazen ama sadece yanlızken değil yanımda birileri varkende oluyor şu an arkamda biri varmış gibi ama aldırmıyorum aldırmadıkça korludan terlemeye başlıyorum en sonunda bakıyorum arkama ama biri yok köydeyken izlenme hissi çok olurdu etraftaki terk edilmiş evler sağ olsun

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,758
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Beyin uyku haline geçtiğinde olmayan şeyler, olmayan sesler görebilir ve duyabilir. Sık olmadığı sürece normal ancak sık oluyorsa doktora görünmenizi öneririm

grasdiyas

80+ Silver
bu gece uyuyamıyacam galiba :D tekrar okuyunca o çağlık birden aklıma mezarda yaşadığım o an film şeridi gibi geçti önümden of keşke o gün izlemeseydim en önden izlemiştim bide adamın kafa traktörün altında kalmış kefende çok korkunç duruyordu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
seroquel dizgin yapıyordu genelde baş dönmesi yapıyordu 600mg olunca 400 300mg de sıkıntı yokttu ama o değerlerde işe yaramıyordu pek 600mg de işe yarıyordu aslında dizginliyordu korkmuyordum çünkü duygular yok gibiydi uyuyordum tam olarak hatırlaıyorum kamp a gittiğim zamanlar da içiyordum heralde kamp ta düzeldikte sonra saldım heralede melatonin e başladım uyku düzeni tutturdum yan etkileride korkutmadı değil

o bendede oluyor bazen ama sadece yanlızken değil yanımda birileri varkende oluyor şu an arkamda biri varmış gibi ama aldırmıyorum aldırmadıkça korludan terlemeye başlıyorum en sonunda bakıyorum arkama ama biri yok köydeyken izlenme hissi çok olurdu etraftaki terk edilmiş evler sağ olsun
Ben bir psikoloji uzmanı değilim ama travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor olabilirsin. Kişi travmasını hatırladığında ya da travmasını ilişkilendirdiği şeylerle karşılaştığında, bir şekilde tetiklendiğinde depresyon, kabus, öfke, stres, kaygı, uykusuzluk yaşanabilir.

Gelecek kaygısı yok dedin. Eğer hayatına dair en ufak kaygı yoksa boş vermişlik varsa travma sonrası çaresizlik olmuş olabilir. Beyin travmayla başa çıkmak için şalterleri indirmiş olabilir.

grasdiyas

80+ Silver
Ben bir psikoloji uzmanı değilim ama travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor olabilirsin. Kişi travmasını hatırladığında ya da travmasını ilişkilendirdiği şeylerle karşılaştığında, bir şekilde tetiklendiğinde depresyon, kabus, öfke, stres, kaygı, uykusuzluk yaşanabilir.

Gelecek kaygısı yok dedin. Eğer hayatına dair en ufak kaygı yoksa boş vermişlik varsa travma sonrası çaresizlik olmuş olabilir. Beyin travmayla başa çıkmak için şalterleri indirmiş olabilir.
yok hocam şalter olayı fazla oldu galiba :D gelecek kaygısı var şu an gençlerde genelde ondan kaygım yok ama travma olayını hatırladıkça cidden çok korkuyorum unutmak için uğraşmıştım baya şimdi aklıma geldi malesef

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu

bu kola üçken fln çizilen büyü gibi şeyler gerçekten oluyor mu? @Gri Caner
7. sınıftayken etüte gidiyordum orda asosyal bir kız vardı sohbeti az olurdu (bnde konuşmayı pek sevmem) tam böyle ful siyah giyinen biriydi. derslikte sadece 2 miz varken arkadaşımı görüyor musun ? dedi bnde hayır dedim. arkada oturuyor dedi ama kimse yoktu. pek aldırış etmedim sınav haftası geldiği zaman sınavdan sonra kaç bekliyorsun gibi bir şey demişti. bn 90 demiştim o da bnce 87 alacaksın dedi ve sınavdan 87 aldım.
(tarihsel sıralama yanlıştır pek hatırlamıyorum) elime yada koluma üçgen gibi birşeyler çizmişti. gece dün gibi hatırlıyorum oyun oynarken gece nefes alamaz gibi olmuştum ama geçti sabahta ter içinde uyanmıştım ondan sonra kızla pek konuşmadım oda pek eskisi gibi konuşmamaya başladı. kız taş gibiydi hatırladığım kadarıyla

grasdiyas

80+ Silver
bu kola üçken fln çizilen büyü gibi şeyler gerçekten oluyor mu?
7. sınıftayken etüte gidiyordum orda asosyal bir kız vardı sohbeti az olurdu (bnde konuşmayı pek sevmem) tam böyle ful siyah giyinen biriydi. derslikte sadece 2 miz varken arkadaşımı görüyor musun ? dedi bnde hayır dedim. arkada oturuyor dedi ama kimse yoktu. pek aldırış etmedim sınav haftası geldiği zaman sınavdan sonra kaç bekliyorsun gibi bir şey demişti. bn 90 demiştim o da bnce 87 alacaksın dedi ve sınavdan 87 aldım.
(tarihsel sıralama yanlıştır pek hatırlamıyorum) elime yada koluma üçgen gibi birşeyler çizmişti. gece dün gibi hatırlıyorum oyun oynarken gece nefes alamaz gibi olmuştum ama geçti sabahta ter içinde uyanmıştım ondan sonra kızla pek konuşmadım oda pek eskisi gibi konuşmamaya başladı. kız taş gibiydi hatırladığım kadarıyla
bence piskolojik nefes kesilme vss not olayı hakkında pek bişey diyemem arkadaşımıda görüyormusun olayı da lise de var öyle tipler ben dersten kaytarmak için rehberliğe fln giderler genelde

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yok hocam şalter olayı fazla oldu galiba :D gelecek kaygısı var şu an gençlerde genelde ondan kaygım yok ama travma olayını hatırladıkça cidden çok korkuyorum unutmak için uğraşmıştım baya şimdi aklıma geldi malesef
Bir psikoloğa git bence.

bu kola üçken fln çizilen büyü gibi şeyler gerçekten oluyor mu? @Gri Caner
Hiçbir fikrim yok şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,951