Yani kampta bir şey olmaması vs. ne bilim... Psikolojik belki dedim.piskologları pek sevmem zaten max 5dk konuşup sadece ilaç alıyorsun oda bi işe yaramıyor melatonin aldım uyku düzeni kurdum iyi gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
piskolojik değil bana sorarsanız nörolojik karabasan basması gibi oluyor bazen ama hiçbirşey yok sadece hareket edemiyorum uyanığım ama ne bağırabiliyorum ne hareket edebiliyorum sadece göz kırpabiliyorum
pardon nöroloji için demişsiniz galiba egg en az 10 kere çekilmiştir bıktım artık bir şey çıkmıyor doktor nedense gelmem için çok kızmıştı anneme kesinlikle gelsin çekinsin demiş ama gitmek gibi bi pek niyetim yok yani
sgsngıksrıngkwbngıw aga bu iyidi
onu bende anlamış değilim ama tahminlerim zindan adası gibi film ler den dolayı olabilir belki o ortamı yaşamak istemişimdir ormanlık bir alan rahat hissettiriyordu çünkü banaYani kampta bir şey olmaması vs. ne bilim... Psikolojik belki dedim.
Niye genel olarak rahat değil misinsgsngıksrıngkwbngıw aga bu iyidi
onu bende anlamış değilim ama tahminlerim zindan adası gibi film ler den dolayı olabilir belki o ortamı yaşamak istemişimdir ormanlık bir alan rahat hissettiriyordu çünkü bana
hocam ev ile ormanlık yerin arasında çok fark var müstakil bir alan bide ama ev kutu gibi sanki sıkışık hissediyorum dışarı ile bağlantı yok gibi bu histe baş ağırısı yapıyor geneldeNiye genel olarak rahat değil misin
Stres de halüsinasyon gösterir. Acaba evde olmaktan rahatsızlık mı duyuyorsun, evde olmak sana işkence gibi mi geliyor ne bilm.hocam ev ile ormanlık yerin arasında çok fark var müstakil bir alan bide ama ev kutu gibi sanki sıkışık hissediyorum dışarı ile bağlantı yok gibi bu histe baş ağırısı yapıyor genelde
vicudun farklı yerlerinde ikide bi kaşıntı stress göstergesimidir bilmem ama evde olmak işkenceden ziyade sıkıcı biraz sürekli dışarda olabilsem iyi olurdu aslında ama imkiansız bu koşullardaStres de halüsinasyon gösterir. Acaba evde olmaktan rahatsızlık mı duyuyorsun, evde olmak sana işkence gibi mi geliyor ne bilm.
Evet stres kaşıntı olarak da kendini gösterebilir. Hayatın çok mu stresli?vicudun farklı yerlerinde ikide bi kaşıntı stress göstergesimidir bilmem ama evde olmak işkenceden ziyade sıkıcı biraz sürekli dışarda olabilsem iyi olurdu aslında ama imkiansız bu koşullarda
açığa geçtim pek alışkın değilim hep evde olmaya bundanmıdır acaba ama hafta içi de arada işe gidiyorum hafta sonuda arkadaşlarla geziyorum aslında okadarda evde değilim
eskiden kafam esince dışarı çıkar avm ye gider sıcak çikolata alır marlboromu yakar manzarayı izlerdim özledim şimdi o günleri para olsa şimdi de giderdim
yo gelecek kaygım yok genel olarak stress edeceğim durum yok yada var ben bilmiyorum çok unutkanım elimdeki telefonu aradığım oluyor aradaEvet stres kaşıntı olarak da kendini gösterebilir. Hayatın çok mu stresli?
Var ben bilmiyorum derken? Var olduğunu nereden biliyorsun o zamanyo gelecek kaygım yok genel olarak stress edeceğim durum yok yada var ben bilmiyorum çok unutkanım elimdeki telefonu aradığım oluyor arada
ama unutkanlık sürekli yok oda değişiyor dönem dönem
kan değerleri normal
Travmatik bir anın var mı?inanın aklıma bişey gelmiyor yani max diş sorunun dan gülemiyordum oda yakın zamanda biticek gibi onun dışında pek bir sorun yok
evet var uzun ama kısa anlatım gece köyde parkta oynarken ışıklar gitmişti ev de uzaktık o karanlıkta koşmaya başlamıştım yanlış yöne koşmuştum tabi hiç bişe gözükmüyor çünkü ilerdeki terk edilmi evlerin oraya gitmişim ışıktar gelince zaten o evi gördüm içinde yeşil tabut olanı korkudan hayatımın en hızlı koşuşunu yapmıştımTravmatik bir anın var mı?