Neler Yeni

bazı Android kullananlar neden iphone u kotuluyor?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ilk önce belirtmek isterim ki bende android kullanıcısıyım. zamanında iphone a cok laf attim ama cok gecmeden bazi seyleri anladım.
Kağıt üzerinde performansı farkı pek yok ama ben mesela redmi 9 serisi ile iphone 6s ve 6s plus ile denk olduğunu düşünüyorum (performans olarak(pil ve güncellemeler haric)) İphone zaten çok çok daha kullanışlı, kamera kalitesi ortada, video fps değerleri çok daha iyi, akıcılık desen daha iyi. Ben kalite ve performans açısından iPhone'a toz konduramiyorum. cidden adamlar bu işi yapiyor, fiyatı da bu yüzden müthiş pahalı. Android ise düşük bütçede pil ömrü yönünden daha iyi, birde apk mevzusu var ama iphone da ipa var. Tamam bütçe farki var tabii ki okeyiz hepimiz. ama Şahsen ben redmi 9t kullanicisiyim ama şansım olsa telefonumu 6s plus yada iphone 7 ile değişebilmeyi çok isterdim. o telefon elde dururken bile bir havası var bir kere...

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Genelde kedi-ciğer meselesi.

Özgürlüğünden dem vuranlar da genelde bir dürüm parası vermemek için ne idüğü belirsiz apk kullananlar.

Ben ikisini de seviyor ve kullanıyorum ama birini seç deseler tartışmasız iOS.

bwNN

80+ Silver
Xiaomi kullanıyorum androidden soğuttu iPhone alabilirsem alacam ileri zamanlarda birdahada android kıllanmıcam.iphone candır

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde kedi-ciğer meselesi.

Özgürlüğünden dem vuranlar da genelde bir dürüm parası vermemek için ne idüğü belirsiz apk kullananlar.

Ben ikisini de seviyor ve kullanıyorum ama birini seç deseler tartışmasız iOS.
bencede hocam sizle hemfikirim
android kullanıyordum hep iphoneye geçtim ama bence ikiside hoş ikisininde - + yönleri var
evet bende hem Android hem ios kullanıyorum ama eksileri ile birlikte iosu daha cok sevdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi kullanıyorum androidden soğuttu iPhone alabilirsem alacam ileri zamanlarda birdahada android kıllanmıcam.iphone candır
bende telefonumu satıp iphone alacağım, xiaomi Android denen şeyden beni komple soğuttu

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
bencede hocam sizle hemfikirim

evet bende hem Android hem ios kullanıyorum ama eksileri ile birlikte iosu daha cok sevdim
bende s20 vardı kırdım sonra iphoneye geçtim ama ios daha kullanışlı geldi (başta çook zorlandım) ama alışınca çok kullanışlı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü fakirler
öyle demek pek doğru olmaz hocam:(

bende s20 vardı kırdım sonra iphoneye geçtim ama ios daha kullanışlı geldi (başta çook zorlandım) ama alışınca çok kullanışlı
katılıyorum..

hangi modeli kullanıyorsun?

Mert

80+ Silver
Çünkü hiç kullanmamış. Bir de korsan kullanımları kendine hak görüyor. Geneli bu şekilde.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap