CRØXY
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnek vesaire diyenlerden çok daha kültürlü olduğum kesin sadece ders çalışmıyorum ki İngilizcem b1 seviye,tbf altyapı takımında basketbol oynuyordum yeni çıktım,amatör futbol oynuyorum,her türlü sporla ilgileniyorum,bilgisayar parçalarında yeterince bilgiliyim vs. Dediğim gibi inek demeleri için daha iyisini yapmaları gerekir.Hocam cok iyi yapmissiniz inek vs diyenleri aldirmayin. Sana verecegim ek tavsiye eylul-ekim-kasim duzenli calis ama fazla kasma oyle 300 soru cozecegim falan diye zorlama lgs yaklastikca daha fazla calis yoksa ister istemez cok yoruluyorsun. Bu zamanlarda nadiren de olsa arkadaslarinla disari cikabilirsin sevdigin seni rahatlatan bir aktivite varsa onu yapabilirsin... Asil ocak ve sonrasinda yalnizca ders calismaya basla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babadan kalma derken babamın 2 fabrikası var ama torpille bir yere gelmek istemiyorum ondan ama şirkette de çevirmenlik yapıyorum İngilizce.Hic oyle dusunme derim 4 yilin iyi gecip gecmemesi yine sana bagli. Kendim fen lisesine gidiyorum ve 8e gectigimde negatif sayilari toplamayi cikarmayi unutmustum. Yani hayat kurtarici bir sinav degil. LGS yi kazanipta rahat edecegini de dusunme derim. Hatta ister istemez lgsden fazla calismis olucaksin fen lisesi temposundan dolayi. Bana kalirsa 7 de baslamana gerek yoktu ama belki hedefun cok yuksektir yani istanbul erkek falan dusunuyorsundur ondan dolayi yorum yapamam. Ama calismani da tavsiye ederim zaten maalesef ki ulkemizde hayatini kurtarabilmek icin 3 secenek var ya babadan kalma dukkan cart curt, ya guzel bir bolum okuyup ise girmek. Ya da ust duzey sansli olup bir yerden parayi kiricaksin. Benim okumaktan baska secenegim olmadigi icin maalesef okuyorum. Ama sunu da soyleyeyim dil ogrenmeye bak. Emin ol bir yerden sonra dersten fazla one gecirir seni ileride.