Neler Yeni

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Hocam cok iyi yapmissiniz inek vs diyenleri aldirmayin. Sana verecegim ek tavsiye eylul-ekim-kasim duzenli calis ama fazla kasma oyle 300 soru cozecegim falan diye zorlama lgs yaklastikca daha fazla calis yoksa ister istemez cok yoruluyorsun. Bu zamanlarda nadiren de olsa arkadaslarinla disari cikabilirsin sevdigin seni rahatlatan bir aktivite varsa onu yapabilirsin... Asil ocak ve sonrasinda yalnizca ders calismaya basla.
İnek vesaire diyenlerden çok daha kültürlü olduğum kesin sadece ders çalışmıyorum ki İngilizcem b1 seviye,tbf altyapı takımında basketbol oynuyordum yeni çıktım,amatör futbol oynuyorum,her türlü sporla ilgileniyorum,bilgisayar parçalarında yeterince bilgiliyim vs. Dediğim gibi inek demeleri için daha iyisini yapmaları gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hic oyle dusunme derim 4 yilin iyi gecip gecmemesi yine sana bagli. Kendim fen lisesine gidiyorum ve 8e gectigimde negatif sayilari toplamayi cikarmayi unutmustum. Yani hayat kurtarici bir sinav degil. LGS yi kazanipta rahat edecegini de dusunme derim. Hatta ister istemez lgsden fazla calismis olucaksin fen lisesi temposundan dolayi. Bana kalirsa 7 de baslamana gerek yoktu ama belki hedefun cok yuksektir yani istanbul erkek falan dusunuyorsundur ondan dolayi yorum yapamam. Ama calismani da tavsiye ederim zaten maalesef ki ulkemizde hayatini kurtarabilmek icin 3 secenek var ya babadan kalma dukkan cart curt, ya guzel bir bolum okuyup ise girmek. Ya da ust duzey sansli olup bir yerden parayi kiricaksin. Benim okumaktan baska secenegim olmadigi icin maalesef okuyorum. Ama sunu da soyleyeyim dil ogrenmeye bak. Emin ol bir yerden sonra dersten fazla one gecirir seni ileride.
Babadan kalma derken babamın 2 fabrikası var ama torpille bir yere gelmek istemiyorum ondan ama şirkette de çevirmenlik yapıyorum İngilizce.

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Geçen sene bir konu açmıştım ve çoğu yorum bu sene başlamana gerek yok,sana gülerler şeklindeydi.Biraz moralim bozulmuştu fakat yine çalıştım ve ortalamamı yaklaşık 99 yaptım.Fazla kasmamıştım kendimi belki ondan 100 olmamıştı ama bu sene bazı fedakarlıklar yapmam gerektiğini düşünüyorum.İnstagram zaten kullanmıyorum tercih meselesi sosyal medya hesaplarımı kapattım tamamen.Ayrıca PC den ekran kartını falan da çıkardım gerçekten dikkatimi dağıtıyor o şekilde çalışmak.Masamda şuanlık sadece kasa ve monitör var hiç RGB,dikkatimi dağıtan bir şey olmamasına dikkat ettim.Seneye ekran kartımı tozlu şekilde almak üzere rafıma bıraktım.Burada da LGS sonucumu paylaşacağım.Forumda da uzun süre aktif olamam yüksek ihtimal.Beni nasıl tanıdınız bilmiyorum ama hepiniz Allah a emanet olun.

@Kürşat K.T.K @SadeceBirisi. Abilerim görüşürüz.
seni tanımam etmem ama bu sene lgs ye girdim ve 463 aldım çok iyi değil ama birkaç önerim var, uyku düzenini bozma, anlamadıklarını sor hocaya, denemelerin pratik olduğunu unutma stres yapma, gerçek sınavda tüm denemelerden çok daha kolay oluyor, bol bol paragraf ve Türkçe çalış, yan dersler önemsiz diyip boşlama diyeceklerim bu kadar tüm dersleri bol bol çalışırsan verimli sonuç alırsın unutma bu sene 4 ya da 5 çok çalışırsan daima sonuç alırsın ve senle uğraşanlar olacaktır takma onları sen kendinle yarışıyorsun geri kalan insanlarla değil.

İnek vesaire diyenlerden çok daha kültürlü olduğum kesin sadece ders çalışmıyorum ki İngilizcem b1 seviye,tbf altyapı takımında basketbol oynuyordum yeni çıktımamatçr futbol oynuyorum,her türlü sporla ilgileniyorum,bilgisayar parçalarında yeterince bilgiliyim vs. Dediğim gibi inek demeleri için daha iyisini yapmaları gerekir.

Babadan kalma derken babamın 2 fabrikası var ama torpille bir yere gelmek istemiyorum ondan ama şirkette de çevirmenlik yapıyorum İngilizce.
benim ingilizce c1 hocam konuları dinlemeyince denemelerde yanlış yapıyodum

küçümseme dersleri

Sxpreme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Boran
İnek vesaire diyenlerden çok daha kültürlü olduğum kesin sadece ders çalışmıyorum ki İngilizcem b1 seviye,tbf altyapı takımında basketbol oynuyordum yeni çıktım,amatör futbol oynuyorum,her türlü sporla ilgileniyorum,bilgisayar parçalarında yeterince bilgiliyim vs. Dediğim gibi inek demeleri için daha iyisini yapmaları gerekir.

çalış saint joseph üsküdar amerikan vb okullara git ondan sonra yolun açık zaten yurt dışına gidersin

Top Bottom