BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Bu iyiydiKargocu kutulara aduketa cekmis herhalde abdullah abi
Bu iyiydiKargocu kutulara aduketa cekmis herhalde abdullah abi
Reis benim kasa çalışıyordu fakat ekran gelmiyordu klavye mouse çalışmıyordu bunlara da değişim yaparlar dimi bu arada görüştüğün için ayrıca teşekkür ederim bizi mağdur etmeyeceğine inancımız ve güvenimiz sonsuz cevap verirsen cidden çok iyi olacak benim gibi sorun yaşayan da @Abdullah HacıgülArkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.
Sonuç; İnce Hesap tamir tadilat yapmayacak ve bu durumla karşılaşan kişilere direkt değişim yapacaklarını bana bildirdiler bu söz bana genel müdürlerinden verilmiştir. Bilginize
kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama ne zaman Posta dağıtım merkezlerime yolum düşse kargomun sağlam gelmesine şükrediyorum resmen ya fırlatıyorlar ya yerlerde ki bunun taşıma faslından bahsetmiyorum dahiArkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.
Sonuç; İnce Hesap tamir tadilat yapmayacak ve bu durumla karşılaşan kişilere direkt değişim yapacaklarını bana bildirdiler bu söz bana genel müdürlerinden verilmiştir. Bilginize
Yapan var kardeşim kendim gözümle de gördüm ben ve öyle yapanlara asla hakkımı helal etmiyorumkimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama ne zaman Posta dağıtım merkezlerime yolum düşse kargomun sağlam gelmesine şükrediyorum resmen ya fırlatıyorlar ya yerlerde ki bunun taşıma faslından bahsetmiyorum dahi
tamir veya değişim olmayacak dese delirirdimArkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.
Oysa S2H'nın PCB'si de berbat değil. USB 3.0 portu ile çeberleşirken iyi dayandı.Arkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.
Arkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.
Sonuç; İnce Hesap tamir tadilat yapmayacak ve bu durumla karşılaşan kişilere direkt değişipacaklarını bana bildirdiler bu söz bana genel müdürlerinden verilmiştir.
maalesef geçen gün gördüm daha kamyonetten kutuları dışarı fırlatarak çıkartıyorlar kutular eziliyor büzülüyor ama umurlarında değilkimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama ne zaman Posta dağıtım merkezlerime yolum düşse kargomun sağlam gelmesine şükrediyorum resmen ya fırlatıyorlar ya yerlerde ki bunun taşıma faslından bahsetmiyorum dahi