cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,017
Az önce video izlerken karşıma çıktı güzel görünüyor alınır mı sizce ?
bence çok iyi oyun modlarla eğlenceli olabiliyor.Az önce video izlerken karşıma çıktı güzel görünüyor alınır mı sizce ?
oyun güzel ben oynuyorum kaliteli sarıyor arada araba parçalayıp hırsımı atıyorumAz önce video izlerken karşıma çıktı güzel görünüyor alınır mı sizce ?
Bence alınır bende yakın zamanda almayı düşünüyorum. Fakat pahalı indirimi bekle bence.
bence çok iyi oyun modlarla eğlenceli olabiliyor.
Stres atmalık güzel. Arada bir 1-2 saat canın sıkılınca iyi gidiyor. İndirimde alınır.
Oyunun amacı yok galiba bir süre sonra sıkar mı ?oyun güzel ben oynuyorum kaliteli sarıyor arada araba parçalayıp hırsımı atıyorum![]()
Hangi modları ömeriyorsun hocam ?bence çok iyi oyun modlarla eğlenceli olabiliyor.
Ets2 gibi beammp var online oynanabiliyor.Bence sıkmaz.Oyunun amacı yok galiba bir süre sonra sıkar mı ?
Grafik modları var,drift modu var,istediğine göre değişiyor.Oyunun amacı yok galiba bir süre sonra sıkar mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi modları ömeriyorsun hocam ?
Ets2 gibi beammp var online oynanabiliyor.Bence sıkmaz.
Online oyunları pek sevmiyorum yani offline takılırım alırsam.bende alıcam artık forumdaki arkadaşlar toplanır mpde oynarız
Online oyunları pek sevmiyorum yani offline takılırım alırsam.
Tam benlik gibi gün ortasında bayağı bir sıkılıyorum.Günde sıkılınca veya stres atma amaçlı 30 dakika veya 1 saatlik oynayabileceğin güzel bir oyun. Kaza olayları hoşuna gidiyorsa da oynanabilir. Çoğu kişiler o oyunu sadece araba sürmek için oynuyor. Fakat şimdi alma, yaz indirimi gelir 2 3 haftaya.
Tam benlik gibi gün ortasında bayağı bir sıkılıyorum.