Merhaba ben mouse Alıcam ve bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım magnezyum mouse kullanmadım kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum bide uyumlu beyaz 5 k civarı klavye önerebilirsiniz teşekkürler
İkiside özellik olarak aynı sadece malzeme şekil ve ağırlık farkı var, beast x max magnezyum ve daha hafif olduğu için iyi ama delikler bazı kullanıcıları rahatsız ediyor, delikler beni rahatsız etmez dersen beastx max al rahatsız eder dersen razer viper v3 alMerhaba ben mouse Alıcam ve bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım magnezyum mouse kullanmadım kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum bide uyumlu beyaz 5 k civarı klavye önerebilirsiniz teşekkürler
Teşekkürler peki beyaz klavye önerebilir misiniz? %75İkiside özellik olarak aynı sadece malzeme şekil ve ağırlık farkı var, beast x max magnezyum ve daha hafif olduğu için iyi ama delikler bazı kullanıcıları rahatsız ediyor, delikler beni rahatsız etmez dersen beastx max al rahatsız eder dersen razer viper v3 al
Bütçeyi zorlayıp 1.klavyeyi almanı öneririmTeşekkürler peki beyaz klavye önerebilir misiniz? %75