Neler Yeni

BEAT yapmaya yeni başlayan için tavsiyeler. Hangi adımları izlemeliyim?

2mApoo

80+ Silver
Açıkçası 3-4 yıldır hep hayalimdi beat falan yapmak. Başlamaya karar verdim. İlerde ise TRAP BEAT yapmak istiyorum. FL studio 12 indirdim. İstediğim şey şu :

-Önerebileceğiniz ders seriisi ( bedava )?
-Kullanabileceğim programlar ?
-İlk olarak neler yapmalıyım ?
-Bunla uğraşan arkadaşlar varsa yardım olurlarsa çok sevinirim. Pek bi kavram bilmiyorum.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,989
İsim
Mert Can Ergün
Açıkçası 3-4 yıldır hep hayalimdi beat falan yapmak. Başlamaya karar verdim. İlerde ise TRAP BEAT yapmak istiyorum. FL studio 12 indirdim. İstediğim şey şu :

-Önerebileceğiniz ders seriisi ( bedava )?
-Kullanabileceğim programlar ?
-İlk olarak neler yapmalıyım ?
-Bunla uğraşan arkadaşlar varsa yardım olurlarsa çok sevinirim. Pek bi kavram bilmiyorum.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
FL Studi

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
İlk olarak sürekli kendini geliştirerek beat yapman lazım. Trap beat basit bir tür değil. Kullanabileceğin programlar ise Nexus, omnisphere bana soracak olursan Nexus yeterli olur. Bol bol melodi çalış. İlk başlarda sıkıntı çekebilirsin bu normal bende çekiyordum, çoğu kişi çekiyor. Sonunda istediğin şeyleri yapabilecek kıvama geleceksin. Ders olarak ücretsiz veren vardır fakat ne kadar verimli olur bilemem. Tek bir türde de tıkanıp kalma (benim gibi xd) phonk yap, banger yap, afro trap yap, drill yap, remix yap, bol bol yap. Zamanlada bunları yaparken programı öğreneceksin sonra basit gelecek zaten. Ama ilk başlarda sakın bıkma. Bu beatler neden bu kadar kötü oluyor vs deme. İlerleyen zamanlarda düzelecek, sende bunun farkına varacaksın zaten.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,262
İsim
Taha Efe
İlk olarak sürekli kendini geliştirerek beat yapman lazım. Trap beat basit bir tür değil. Kullanabileceğin programlar ise Nexus, omnisphere bana soracak olursan Nexus yeterli olur. Bol bol melodi çalış. İlk başlarda sıkıntı çekebilirsin bu normal bende çekiyordum, çoğu kişi çekiyor. Sonunda istediğin şeyleri yapabilecek kıvama geleceksin. Ders olarak ücretsiz veren vardır fakat ne kadar verimli olur bilemem. Tek bir türde de tıkanıp kalma (benim gibi xd) phonk yap, banger yap, afro trap yap, drill yap, remix yap, bol bol yap. Zamanlada bunları yaparken programı öğreneceksin sonra basit gelecek zaten. Ama ilk başlarda sakın bıkma. Bu beatler neden bu kadar kötü oluyor vs deme. İlerleyen zamanlarda düzelecek, sende bunun farkına varacaksın zaten.
Bende zamanında sallamasyon bir beat yapmıstım Launcpadde :D iPhone 4S Launchpad de Güzel uygulama ama Orjinali sadece iOs ta var

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
YouTube'da ücretsiz olarak bu oynatma listesi var:
Daha kaliteli olarak ise Udemy'de Mert Balkaş hocamızın hazırladığı bu kurs var: https://www.udemy.com/share/102riu3...nkUo7oKQoiOSfISVcEUl9Gfpbh1s0XwcGtwp7BnT1lcP/ Ben şahsen Udemy'de bu kursu almıştım. Gayet güzel ve anlaşılır bir kurs. Sıfırdan anlatıyor. Videolar içerinde durdurup aynısını seninde uygalamanı istiyor bu şekilde videoyu bölmeden sende uyguluyorsun daha akılda kalıcı oluyor. Ezhel ve Ufo tarzı beat yapımı ve Mix & Mastering'de öğretiyor. Şuan indirimde kaçırmamanı öneririm. Memnun kalmazsan zaten 30 gün içerisinde iade edebilirsin.

Top Bottom