Bebek tabutta ağladı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Adana'da hastane tarafından ölüm raporu verilmiş bebek defnedilmeden önce ağladı. Babası ağlama sesini duyunca başta şok geçirdi. Sağlık ekiplerine haber verdi.
5 aylık hamile iken sabah şiddetli ağrılarla uyanan anne Yüreğir Devlet Hastanesi'ne gitti. Durumu daha da kötüleştikten sonra Seyhan Devlet Hastanesi Marsa Doğum ve Kadın ek hizmet binasına transfer edildi.
Babaya hastane görevlileri düşük olduğunu öldüğünü söylediler.

Anne ve baba röportajları

Baba
"Bebeğimi ölüm raporuyla aldım, kefenliydi. Defin için köye giderken ağlama sesi geldi. Önce inanamadım. Tekrar ağlama sesini duyunca yine inanamadım, besmele çektim. Üçüncü kez ses duyunca kefeni açtım. Baktığımda çocuğun kalp atışı vardı, yaşıyordu. Sağlık ekiplerini aradım." dedi.

Anne
"Hastanede sabah saatlerinde uyandığımda sancılarım şiddetlendi. Bebek ciddi şekilde hareket ediyordu. Birden doğumum başladı. Bebeği hemşire aldı, ben de bir şey soramadım. Direkt eşimi aradım ve düşük yaptığımı, bebeğin durumunu sormadığımı söyledim. Hastaneye gelen eşime bebeğin öldüğünü söylediler. Ben de kocama 'Hazırlayıp gömelim bir mezarı olsun çocuğumuz' dedim. O da giderken çocuğun yaşadığını fark etti. Kocamın konuştuğu hemşire 'Hayır öyle bir şey imkansız 2 saatten fazla yaşayamaz' dedi. Ancak çok şükür hayatta, inşallah da hayatta kalacak, yaşayacak. Allaha güveniyoruz, evimizde bekliyoruz."

Baba hastanede yeteri kadar ilgilenilmeldiği için suç duyurusunda bulunulduğunu aktardı.

Bebeğin güncel durumu iyiye doğru gidiyor.

Ben buna şöyle bir şey söyleyeceğim.
Marsa pislik bir hastane.
Annem hamile iken de 2012 de çocuğu aldıralım bu çocuk özürlü doğacak zeka eksikliği olacak falan dendi.
Annem de asla ben bakarım demiş.
Allah'a şükür kardeşim sağlıklı doğdu. Şu an 9 yaşında ve çok fena(kurnaz)

Daha sonrasında öğrendik ki bu Marsa ailelere hep bebeği aldırmaya teşvik ediyormuş. Daha sonradan öyle haberler geldi kulağımıza.

Kaynak: A Haber :kappa:

Kanal D: Donaynıymğ arsivyğ çocukğlayımızı kötüyğ etkiliyoğ çünküy marsydan bahysediyo

Geri