Neler Yeni

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İceWolf

80+ Silver
En az 12 bebeği öldüren çetenin 1 numaralı ismi PKK hükümlüsü bir hayvan çıkmıştı.

2 numaralı isim Başhekim Ahmet Atilla Yılmaz'ın CHP Beylikdüzü 1. sıra meclis üyesi ve CHP İBB meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

3 numaralı isim Renas Kılıç'ın ise CHP Esenyurt Belediyesinde Sağlık işleri Müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıktı

Demekki PKK lılar ve CHP liler sadece siyaseten değil bebekleri öldürmeye kadar ortak olmuşlar....

aaaaaaa.jpg
bbbbbb.jpg

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
En az 12 bebeği öldüren çetenin 1 numaralı ismi PKK hükümlüsü bir hayvan çıkmıştı.

2 numaralı isim Başhekim Ahmet Atilla Yılmaz'ın CHP Beylikdüzü 1. sıra meclis üyesi ve CHP İBB meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

3 numaralı isim Renas Kılıç'ın ise CHP Esenyurt Belediyesinde Sağlık işleri Müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıktı

Demekki PKK lılar ve CHP liler sadece siyaseten değil bebekleri öldürmeye kadar ortak olmuşlar....

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum kaynakda paylasir misin ?

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kaynakda paylasir misin ?
Tutuklananlar açıklandıya, sen nerde yaşıyosun, ABD demi? Beylikdüzü belediyesinin sitesini ziyaret edersen CHP listesi 1. sırada adam orda duruyor. Kadın içinde Esenyurt belediyesi sitesine bakıp görebilirsin. Yada Esenyurt CHP sosyal medya hesaplarında görebilirsin. Gerçi CHP liler silebilir resimleri acele et.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
(SILINDI)

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Montajlar yine Amerikadanmı? Çok kötü olmuşlar. Gerçi Muharrem İnce dede ABD den getirmişlerdi ama umursamadı CHP liler :)

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Tutuklananlar açıklandıya, sen nerde yaşıyosun, ABD demi? Beylikdüzü belediyesinin sitesini ziyaret edersen CHP listesi 1. sırada adam orda duruyor. Kadın içinde Esenyurt belediyesi sitesine bakıp görebilirsin. Yada Esenyurt CHP sosyal medya hesaplarında görebilirsin. Gerçi CHP liler silebilir resimleri acele et.
Dostum bu haberi nerden aldin onu merak ettim de sag ol cevap haric herseyi soyledin.

İceWolf

80+ Silver
Dostum bu haberi nerden aldin onu merak ettim de sag ol cevap haric herseyi soyledin.
CHP sitelerde kendin gör dostum. Şimdi burası montajcı dolu biliyormusun. Ne göndersem inanmazsın, sen bak tutuklananların listesine, sonrada CHP li dediğim sitelere gir gör tutuklanan isimleri.

Montajlar yine Amerikadanmı? Çok kötü olmuşlar. Gerçi Muharrem İnce dede ABD den getirmişlerdi ama umursamadı CHP liler :)

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gündemdeki partileri hala matah bir şey sanıyor yurdum halkı 😂 bi partidekinleri pürpak göstermeye çalışıyor 2 sinin aynı şeyin laciverti olduğunu anlamayacak kadar zayıfken ekonomi tartışması mantıksız. Ülke elden gitmiş.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam bu tip olaylarda denetim önemlidir.
Sen özel kurumları denetlemezsen istediklerini yapar . Ayrıca geçmişte bu hastaneler hakkında yorumlarda yapılmış. Halen de devam etmişler.
Not: Siyasetçilerin hiçbirini sevmem.

İceWolf

80+ Silver
Hocam bu tip olaylarda denetim önemlidir.
Sen özel kurumları denetlemezsen istediklerini yapar . Ayrıca geçmişte bu hastaneler hakkında yorumlarda yapılmış. Halen de devam etmişler.
Not: Siyasetçilerin hiçbirini sevmem.
Yani öldürenler önemli değil, devlet denetlemeliydi diyorsun. Ne biliyim ilginçmiş. CHP li üst düzey siyasetçi bunlar ve normal diyorsun. Gerçi geçen haftada CHP li bir üst düzey müdür de PKK ya terör örgütü dememek için kıvranmıştı.

Atatürkçüler bir gün Atatürkün Partisinin PKK lılar, Yahudiler, Ermeniler, Rumlar tarafından ele geçirildiğini görecek ama çok geç olacak....

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Yani öldürenler önemli değil, devlet denetlemeliydi diyorsun. Ne biliyim ilginçmiş. CHP li üst düzey siyasetçi bunlar ve normal diyorsun. Gerçi geçen haftada CHP li bir üst düzey müdür de PKK ya terör örgütü dememek için kıvranmıştı.

Atatürkçüler bir gün Atatürkün Partisinin PKK lılar, Yahudiler, Ermeniler, Rumlar tarafından ele geçirildiğini görecek ama çok geç olacak....
Nerenden okudun merak etmiyor değilim.
Öldürenler zaten suçlu . Onu belirtmeme bile gerek yok . Sadece demek istediğim yok dinci yok Atatürkçü yok pkkli diye gruplandirmayın. Atatürkçülerden de o.c çıkabilir keza dincilerden de . Demek istediğim şu ki her insan eline fırsat geçtiğin de kolay yolu seçebilir. Bu yol kötü de olsa .
Ama denetleyici ve ceza sistemimiz olsa bu hayvanlar bu yolu seçerken bir kaç kez düşünürler. Ama ülkede denetleme sistemi ve adalet olmayınca her türlü kötülük doğabilir. Sonuçta kötülüğü bulup cezalandıracak bir sistem yok .

İceWolf

80+ Silver
Nerenden okudun merak etmiyor değilim.
Öldürenler zaten suçlu . Onu belirtmeme bile gerek yok . Sadece demek istediğim yok dinci yok Atatürkçü yok pkkli diye gruplandirmayın. Atatürkçülerden de o.c çıkabilir keza dincilerden de . Demek istediğim şu ki her insan eline fırsat geçtiğin de kolay yolu seçebilir. Bu yol kötü de olsa .
Ama denetleyici ve ceza sistemimiz olsa bu hayvanlar bu yolu seçerken bir kaç kez düşünürler. Ama ülkede denetleme sistemi ve adalet olmayınca her türlü kötülük doğabilir. Sonuçta kötülüğü bulup cezalandıracak bir sistem yok .
Ceza sisteminin olmadığı konusunda katılıyorum. Malesefki darbe anayasasıyla yönetilen ülkemde mazlumların değil, suçluların hakları var hep kanunlarda. İdam gelmeli.... Bebek katillerine, Çocuk tacizcilerine, Vatana ihanete, Canilere vs... İDAM GELMELİ.....
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk gelen siteyi veriyim. Ama her sitede bu haber var :unsure:

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom