🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Chpkk
Şu anda burda yapmaya çalıştığın şeyi AKP'yi güzel göstermek olduğunu düşünüyorum ona bakarsan heriflerin Erdoğan dan tut süleyman soylu ile bile fotoğrafları var onu nasıl yapacaz kardeşim?? koskoca türkiye devleti iç işleri bakanı ve sağlık bakanı hala istifa etmedi böyle bir olayda.En az 12 bebeği öldüren çetenin 1 numaralı ismi PKK hükümlüsü bir hayvan çıkmıştı.
2 numaralı isim Başhekim Ahmet Atilla Yılmaz'ın CHP Beylikdüzü 1. sıra meclis üyesi ve CHP İBB meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.
3 numaralı isim Renas Kılıç'ın ise CHP Esenyurt Belediyesinde Sağlık işleri Müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıktı
Demekki PKK lılar ve CHP liler sadece siyaseten değil bebekleri öldürmeye kadar ortak olmuşlar....
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
koskoca ülkede böyle bir çete iş yapıyor keza dahası da vardır işlerin 2016'ya dayandığını söyleyenler var ve bu ülkenin iç işleri bakanı hem eski hem yeni , yine hem eski hem yeni sağlık bakanı herhangi bir istifa da veya beyanda bulunmadı ki düşün bütün bunlar olurken bu olaylarda en yüksek sorumluluk bu iki makamda.Yani öldürenler önemli değil, devlet denetlemeliydi diyorsun. Ne biliyim ilginçmiş. CHP li üst düzey siyasetçi bunlar ve normal diyorsun. Gerçi geçen haftada CHP li bir üst düzey müdür de PKK ya terör örgütü dememek için kıvranmıştı.
Atatürkçüler bir gün Atatürkün Partisinin PKK lılar, Yahudiler, Ermeniler, Rumlar tarafından ele geçirildiğini görecek ama çok geç olacak....
Şuanda CHP yi savunmak için ne diyceni şaşırdığını düşünüyorum. Bunların ele geçirilmiş CHP nin resmi yöneticileri olduğunu Atatürkçü tayfa görmesin bilmesin diye kıvrandığını düşünüyorum.Şu anda burda yapmaya çalıştığın şeyi AKP'yi güzel göstermek olduğunu düşünüyorum ona bakarsan heriflerin Erdoğan dan tut süleyman soylu ile bile fotoğrafları var onu nasıl yapacaz kardeşim?? koskoca türkiye devleti iç işleri bakanı ve sağlık bakanı hala istifa etmedi böyle bir olayda.
bütün bunlar olurken senin sorguladığın adamların chp üyesi olması mi sence sorun bu mu ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
koskoca ülkede böyle bir çete iş yapıyor keza dahası da vardır işlerin 2016'ya dayandığını söyleyenler var ve bu ülkenin iç işleri bakanı hem eski hem yeni , yine hem eski hem yeni sağlık bakanı herhangi bir istifa da veya beyanda bulunmadı ki düşün bütün bunlar olurken bu olaylarda en yüksek sorumluluk bu iki makamda.
Bilader iyi mısın sen ?? bana ne chp'den ama belli ki senin akp de tuzun var ki tutuştun hemen.Şuanda CHP yi savunmak için ne diyceni şaşırdığını düşünüyorum. Bunların ele geçirilmiş CHP nin resmi yöneticileri olduğunu Atatürkçü tayfa görmesin bilmesin diye kıvrandığını düşünüyorum.
Bakanlar istifa etsin demişsinde, CHP dekiler istifa etmesin demi? Ulen tecavüze karşıyız dersiniz CHP teşkilatlarındaki Tecavüzcüleri korursunuz, PKK terör örgütü diyemezsiniz, Çocuk katillerini halada CHP den atamamışsınız, yüzsüzce bide bakan istifa etsin diyorsun. Yazık sizin arkanızdaki GERÇEK ATATÜRKÇÜLERE.....
Yuhhhhh seni gidi ABD den yazan tatlı su fetişisti seni. Lan katiller CHP li yönetici. CHP li Yönetici !!!! . Anlıyonmu? Ne yüzsüz TROLL çıktın sen.Bilader iyi mısın sen ?? bana ne chp'den ama belli ki senin akp de tuzun var ki tutuştun hemen.
4-5 cümle kurdun hepsinde chp geçiyor komiksin gerçekten.
tabi ki bakan istifa etsin diyeceğim bu ülkenin asayişinden iç işleri bakanı , sağlık sektöründen de sağlık bakanlığı sorumlu kim istifa edecek babam mı istifa edecek?? kendine gel saçma sapan konuşmaktan vazgeç aktroll seni
Savunma 2 şekilde olur.Kanka iyimisin,kimse CHP'yi savunmuyor sadece senden bunları yazdığın gibi Cumhurbaşkanı ve bakanları da yazmanı istiyorlar? Objektif ol biraz
Sen niye tüm suçluları yazmıyorsun onu söyle. Yunan ne alaka bu konuda? Ayrıca bunların hepsinden sorumlu kişi değil mi cumhurbaşkanı ve bakanlar? Neden bunlar rahat rahat yapmış bunları? Neden PKK li biri doktor yapılmış? Bunları CB ve Bakanlar bilmiyor mu? Bilmiyorsa nasıl bu görevi yapıyorlar? Senin gibi trollar 3-4 ayda bir gelir buralaraSavunma 2 şekilde olur.
1- Katili girersin mahkemeye savunursun.
2-Katili hiç azına almayıp başkalarını suçlarsın.
İkiside aynı şey ve burdakiler genelde tepki çekmemek için 2. yolu tercih ederler.
Misal: CHP deki Rumlar hiçbirzaman YUNAN Türkiyeyi işgal etti, 10000 lerce insanı öldürdü, kadınlara tecavüz edip bebeklerin kafalarını kesdi DEMEZ.
Ne der biliyormusun?
Düşman Anadoluyu işgal etti. Osmanlının Allah belasını versin.
2 cümle sonrada Yunanlar bizim dostumuz, canımız, Tatile Yunanistana gidin....
Bak Sebastian. PKK lıları Fetöcüleri besleyen işe yerleştiren bir parti var zaten. Adı CHP. Bilmiyom biliyonmu o partiyi. Adın Sebastiyan ya belki yabancısındır. Atıyımmı CHP l genel başkan yardımcılarının devletten atılan FETÖ cülere para topladığı vidyoları. Atıyımmı PKK lıları aday yapan, Belediyelere işe alan CHP yöneticilerini.Sen niye tüm suçluları yazmıyorsun onu söyle. Yunan ne alaka bu konuda? Ayrıca bunların hepsinden sorumlu kişi değil mi cumhurbaşkanı ve bakanlar? Neden bunlar rahat rahat yapmış bunları? Neden PKK li biri doktor yapılmış? Bunları CB ve Bakanlar bilmiyor mu? Bilmiyorsa nasıl bu görevi yapıyorlar? Senin gibi trollar 3-4 ayda bir gelir buralara
Kardeşim bak güzel kardeşim,ben bu ülkenin evladiyim sende öylesin kaç yaşındasin bilmiyorum belki de benden büyüksündür basım gözüm üstüne, ben CHPyi veya başka partiyi savunmam. Bunun bir saçmalık olduğunu geçen sene anladık tüm ülke olarak. Bunları savunan biri varsa net fonlanıyordur. Ben sadece bunları yazmışsın bu ülkenin cumhurbaşkanı var tüm bunlardan sorumlu . Sorumluluğu geçtim bu doktorların Cumhurbaşkanı ile fotoğrafi var sadece konunda bunu belirtmeni söyledim. Adım Sebastian değil. Allah'a emanet daha fazla tartışmanın manası yok ben kendimi açıkladım.Bak Sebastian. PKK lıları Fetöcüleri besleyen işe yerleştiren bir parti var zaten. Adı CHP. Bilmiyom biliyonmu o partiyi. Adın Sebastiyan ya belki yabancısındır. Atıyımmı CHP l genel başkan yardımcılarının devletten atılan FETÖ cülere para topladığı vidyoları. Atıyımmı PKK lıları aday yapan, Belediyelere işe alan CHP yöneticilerini.
Sende aynı NUR SÜRER in 'Kadın Hakları' diye bitarafını yırtıp, sonrada Kadına şiddetin sembolü Katil Yılmaz Güney propagandası yapması gibi bir durumdasın..... Tüm veletleri bilgilendiriyoruz.....
Bak ben CHP belediye sitelerinden, CHP sosyal medya hesaplarından bunların FOTOĞRAFLARINI attım. Yönetici olduklarının belgelerini attım.Kardeşim bak güzel kardeşim,ben bu ülkenin evladiyim sende öylesin kaç yaşındasin bilmiyorum belki de benden büyüksündür basım gözüm üstüne, ben CHPyi veya başka partiyi savunmam. Bunun bir saçmalık olduğunu geçen sene anladık tüm ülke olarak. Bunları savunan biri varsa net fonlanıyordur. Ben sadece bunları yazmışsın bu ülkenin cumhurbaşkanı var tüm bunlardan sorumlu . Sorumluluğu geçtim bu doktorların Cumhurbaşkanı ile fotoğrafi var sadece konunda bunu belirtmeni söyledim. Adım Sebastian değil. Allah'a emanet daha fazla tartışmanın manası yok ben kendimi açıkladım.
Pensilvanya TROLÜÜÜ. İsim değiştirip değiştirip tekrar geliyon. Amerikan köpeği hoşttt.olum fotoğraflara bakacaksak s.soylu dünyanın en büyük suç organizatörü