Neler Yeni

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,747
İsim
Lokman Doğan
Pensilvanya TROLÜÜÜ. İsim değiştirip değiştirip tekrar geliyon. Amerikan köpeği hoşttt.
ilaçlarını içmelisin dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz arkadaş sürekli siyaset konusu açıyor bi uyarı hak ediyor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cumhurbaşkanlık seçimlerinde böyle tiplerin chp de olduğunu söylemiştim hatta bazı demli isimleri kendi listelerine bulunduğuna kadar atmıştım fotoğrafını.Aynı zamanda Chp'nin eski chp olmadığını Atatürkü sadece prim olarak kullandıklarını söylemiştim.Bunu artık herkes biliyordur.Ak partide her şeyi dini karıştırmak neyse chp içinde Atatürk ve laikliktir.Atatürk Partinin halini görse partiyi kapatırdı direk içerdekilerininde işini bitirirdi.

Konu açmanında bir manası yok.

+Yazdığın mesajları görüyorum sadece PKK denince CHP ye yükleniyorsun bunu da anlamadım.Yakın zaman önce Devlet bahçeli Demlilerin elini sıktı suratıda ışıl ışıldı bununla ilgili konu açtın mı ?

İceWolf

80+ Silver
Cumhurbaşkanlık seçimlerinde böyle tiplerin chp de olduğunu söylemiştim hatta bazı demli isimleri kendi listelerine bulunduğuna kadar atmıştım fotoğrafını.Aynı zamanda Chp'nin eski chp olmadığını Atatürkü sadece prim olarak kullandıklarını söylemiştim.Bunu artık herkes biliyordur.Ak partide her şeyi dini karıştırmak neyse chp içinde Atatürk ve laikliktir.Atatürk Partinin halini görse partiyi kapatırdı direk içerdekilerininde işini bitirirdi.

Konu açmanında bir manası yok.

+Yazdığın mesajları görüyorum sadece PKK denince CHP ye yükleniyorsun bunu da anlamadım.Yakın zaman önce Devlet bahçeli Demlilerin elini sıktı suratıda ışıl ışıldı bununla ilgili konu açtın mı ?
Malesefki o günlerde işten dolayı online değildim ve konu açamadım. Bende aynı fikirdeyim.
Bizim derdimiz terörle ilgisi olmayanlarla değil. Demlilerin içinde terörle ilgili olmayanlarda var. Terörle ilgisi, üyeliği, sempatizanlığı olanlarla derdimiz.

Misal geçen gene bir konu oldu ondada online değildim, onada konu açamadım. CHP Belediyerine yerleştirilen PKK lı Başkan Yrd. larından bir tanesi PKK YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEDİ. Keşke online olsam bu konuyuda açardım.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
başlıktan akpli olduğun buram buram koktu

İceWolf

80+ Silver
başlıktan akpli olduğun buram buram koktu
Klasik Yahudilerin eğittiklerinin sözü. 'İşine gelmeyen bir söz söylendiğinde söze cevap verme, yazan kişiyi karala.' Gerçi AKP li değilim ama AKP li olmak CHP li olmaktan iyidir diye düşünürüm....

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
Klasik Yahudilerin eğittiklerinin sözü. 'İşine gelmeyen bir söz söylendiğinde söze cevap verme, yazan kişiyi karala.' Gerçi AKP li değilim ama AKP li olmak CHP li olmaktan iyidir diye düşünürüm....
tamam kardeşim mhplisin ne değişti :ROFLMAO::ROFLMAO: sana yazacak sözüm yok bir cahili ben baştan eğitemem git başkası seni eğitsin

İceWolf

80+ Silver
tamam kardeşim mhplisin ne değişti :ROFLMAO::ROFLMAO: sana yazacak sözüm yok bir cahili ben baştan eğitemem git başkası seni eğitsin
Sen kendini eğitememişsin daha. :D :D 15 yaşındaki adı TOXİC olan velete bak :D:D

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
Sen kendini eğitememişsin daha. :D :D 15 yaşındaki adı TOXİC olan velete bak :D:D
söz yazmamı istiyen sen değil miydin bende bir cahili baştan eğitemem dedim ee şimdi konu bana nasıl geldi ben zaten senden bir şey istememiştim ki :ROFLMAO: bu akp/mhpliler hep böyle mi aynı bir kovana bağlı gibi hepsi aynı düşünen kopyalar:kekw: birde ben seni isim ve yaştan yargılamamışken sen nasıl oluyorsa beni yargıladın çok tuhaf bu akp/mhplilerde koyun gibi öne atlayıp önyargılı konuşmalar genlerden gene aktarılıyor herhalde

İceWolf

80+ Silver
söz yazmamı istiyen sen değil miydin bende bir cahili baştan eğitemem dedim ee şimdi konu bana nasıl geldi ben zaten senden bir şey istememiştim ki :ROFLMAO: bu akp/mhpliler hep böyle mi aynı bir kovana bağlı gibi hepsi aynı düşünen kopyalar:kekw: birde ben seni isim ve yaştan yargılamamışken sen nasıl oluyorsa beni yargıladın çok tuhaf bu akp/mhplilerde koyun gibi öne atlayıp önyargılı konuşmalar genlerden gene aktarılıyor herhalde
SONTOXİC: Yani Son Zararlı, mikrobik, zehirli şahıs.

Bak mikrobik velet. Sen belliki buralara konuyu saptırmak için gönderilmişsin. Ne dedi abilerin? İcewolf içimizden geçiyor, onu banlattırmı dedi :)

Ama bir yandanda TOXİC değil faydalısın. Yani mikroplarda zararlıdır ama küçük faydalarıda vardır gibi. Sayende konu üstte kalıyor :D :D :D (y) (y) (y)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
Selim
Üstünü örterler hatta kahraman ilan edilebilir parti içinden çıktığı için en son kadına zorla tecavüz etmeye kalkıp sonra hayat kadını diye olayı kapatıp kadın hakları yürüyüşün de en önde o adamı yürütmeleri gibi bunu da savunurlar 🗿

Farex

80+ Silver
Çoluk çocuk siyaset konusu açıyor ülkenin düştüğü rezalete bak. Hani birde bildiklerini zanletmeleri beni patlatıyor.

İceWolf

80+ Silver
Üstünü örterler hatta kahraman ilan edilebilir parti içinden çıktığı için en son kadına zorla tecavüz etmeye kalkıp sonra hayat kadını diye olayı kapatıp kadın hakları yürüyüşün de en önde o adamı yürütmeleri gibi bunu da savunurlar 🗿
Yav sen ne diyorsun. Bu adam ANAYASA MAHKEMESİ kararıyla dışarı çıkabilirse DİREK CHP den MV yapılır....

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom