İcloud aldım ama ne işe yarıyor hiç kullanmadım yedeklemedim yaniicloud alabilirsin hocam eğer almadıysan yapacak bir şey yok maalesef
Uygulama verilerini ve fotoğrafları yedekleyebilirsin hocam telefondan yer açılmış olur, tabii genelde 128 gb altı telefonlarda daha çok ön plana çıkıyor.İcloud aldım ama ne işe yarıyor hiç kullanmadım yedeklemedim yani
Yav knk müzik kodunu nasıl kullanıyoruz yapamadaim ben yeni hesap actipUygulama verilerini ve fotoğrafları yedekleyebilirsin hocam telefondan yer açılmış olur, tabii genelde 128 gb altı telefonlarda daha çok ön plana çıkıyor.
Linkten veya qr kodu okut, sonra apple hesabını gir. Eğer zaten hesabın açıksa direkt tanımlıyor zaten.Yav knk müzik kodunu nasıl kullanıyoruz yapamadaim ben yeni hesap actip
Olmuyo knk odemebelirle diyoLinkten veya qr kodu okut, sonra apple hesabını gir. Eğer zaten hesabın açıksa direkt tanımlıyor zaten.
Olmuyo knk odemebelirle diyo
Eğer daha önce satın aldıysanız vermiyor, ilk defa abone olacaklara özel.ücret istiyor benden de normal mi okuttum kodu app store a attı beni biraz cahilim bu konularda
Kodlarda sorun yok şimdi denedimücret istiyor benden de normal mi okuttum kodu app store a attı beni biraz cahilim bu konularda
İlk bu zaten yeni üyelik açtımEğer daha önce satın aldıysanız vermiyor, ilk defa abone olacaklara özel.
Okuttum ya burqyaatiyoYukarı attım kodlar aktif hocam siz yapamadınız sanırım.
Sağ olun hocam valla telefonda güzel yer açıldıDostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müziği kamera biraz zor algılıyor o yuzden link bıraktım.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
MediaMarkt - Apple iCloud Offer
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle