Ne demek hocam, asıl merak ettiğim bu 50GB'ı yenilemezsek verileri siliyorlar mı yoksa sadece erişime mi kapatıyorlar orayı anlamadım.Sağ olun hocam valla telefonda güzel yer açıldı
Normalde spotify kullanıyordum, apple müzik'e geçmeye yer arıyordum 4 ay denemiş olurum.Kodlar için teşekkürler dostum. Apple music aldım bakalım.
Knk bu ne yaDostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müziği kamera biraz zor algılıyor o yuzden link bıraktım.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
MediaMarkt - Apple iCloud Offer
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hala dağıtıyor muMedia mrkt bir ara içeriye giren kimi görse dağıtıyordu. Spotify kullanıyorum diyorum al olsun diyordu
İhtiyacı olanlar için yinede güzel bir avantaj
Yav yok hayatımda ilk defa kuruyomSenin durumun ilginç hocam, senden sonra 2 arkadaş daha aktif etmiş. Ekstra hesap açtığını algılıyor olabilir sistem.
aldık almasına da bu süre bitince iclouddaki fotolar falan patlıyor muiCloud'u aldım.Teşekkür ederim.
Benim anladığım kadarıyla süresini uzatana kadar sadece o depolamaya erişemiyorsun. yani silip ekleme veya çıkartma yapamıyorsun.aldık almasına da bu süre bitince iclouddaki fotolar falan patlıyor mu
Resimden okut.İCLOUD İSPANYA MAĞAZASINDA GEÇERLİ DİYOR OLMUYOR
Android cihazdan yapıyorsan olmuyor, bende arkadaşlarda denedim android de ancak maalesef androide vermiyor. Onun dışında da yapılacak bir şey yok.Yav yok hayatımda ilk defa kuruyom