Eyv dostum tertemiz olduResimden okut.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android cihazdan yapıyorsan olmuyor, bende arkadaşlarda denedim android de ancak maalesef androide vermiyor. Onun dışında da yapılacak bir şey yok.
Eyv dostum tertemiz olduResimden okut.
Android cihazdan yapıyorsan olmuyor, bende arkadaşlarda denedim android de ancak maalesef androide vermiyor. Onun dışında da yapılacak bir şey yok.
Eyw 3 ay bedavamiz olduDostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müziği kamera biraz zor algılıyor o yuzden link bıraktım.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
MediaMarkt - Apple iCloud Offer
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha önce aldıysan vermez hocam ondan kaynaklıdır.Eyw 3 ay bedavamiz oldu
Sadece muzik oldu ama olsun yinede tesekkurler
Aldim ama ben aldigimda 5tl idi simdi 13tlDaha önce aldıysan vermez hocam ondan kaynaklıdır.
Eyw aldımDostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler.Dostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
limitli sanal kart koysam sıkıntı olmaz değil mi?Dostlar aşağıdaki kodları telefonunuzun ekranında okutarak üyeliği aktif edebilirsiniz, yeni üyeler için geçerli olabilir emin değilim.
Apple müzik kodu:
ICloud+ 50GB kodu:
redeem.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu icloud çektiğimiz fotoğrafları oraya bulut olarak aktarmaya mı yarıyordu ? yani fotoğrafları silsem bile oradan istediğim gibi bakabiliyor muyum ?tesekkurler muzik olmadı , ama 3 ay bedava 50 gb icloud oldu iyi geldi