Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Gördüğün gibi arkadaşlar atlamış ama.aşağa notu düştüm tamamını okusunlar yarısını okuyup atlamasınlar
Gördüğün gibi arkadaşlar atlamış ama.aşağa notu düştüm tamamını okusunlar yarısını okuyup atlamasınlar
maalesef başlığı "daha önce discord almamışlar için 1 ay bedava discord alma" diye değiştirmiyorum saçma ve uzun olacağındanGördüğün gibi arkadaşlar atlamış ama.
Daha önce nitro alınmamış hesaptan girdim baktım öyle bir bölüm yokmaalesef başlığı "daha önce discord almamışlar için 1 ay bedava discord alma" diye değiştirmiyorum saçma ve uzun olacağından
Sanal kart oluşturarak yapabilirsin. Ön ödeme için para kesmiyor.Eğer discordda çok aktifseniz illaki görmüşsünüzdür.Benim karşıma çıkmıştı ama hesap bilgileri sorunca çok ilgilenmemiştim. ;(
Abonelikler bölümü diye bir bölüm yokKısa ve öz rehber tarzı bir konu açaraktan sizlerin de bu fırsattan yararlanmasını istiyorum.
Discord, discord'u aktif kullanan hemen hemen herkese "1 aylık bedava nitro" veriyor.
Yapmanız gereken sırasıyla
- Hesap ayarları sekmesine girin
-Abonelikler bölümünden kampanyayı kontrol edin, böyle bir yazı çıkması lazım.
Alıntıyı görüntüle
-"Claim your free month" yazısına basıyoruz.
-Adres bilgilerini tamamen sallayabilirsiniz.
Ben de şu anda bedava nitroyu almış bulunmaktayım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
-Kart için ben papara öneriyorum ya da başka sanal kart da olabilir,
-İçi boş herhangi bir kartımızın bilgilerini yazıyoruz ve bu kadar. Nitro hayırlı olsun.
Elbet aranızda bunu bilenler vardır bilmeyenler için baya kısa ve öz bir konu açmak istedim tekrardan hayırlı olsun.
Önemli: Daha önce Nitro'yu para ile almış olanlarda çalışmaz. Nitro sahibi olmadıysanız çıkma ihtimali olacaktır.
Herkese çıkacak diye bir garantisi de bulunmamaktadır.
Abonelikler bölümü diye bir bölüm yok