bedava 3 ay discord nitro + 2 ay ultimate game pass

aradaşlar steelseries uygulamasını inidirp kuran herkese 3 ay discord nitro veriyor nitro ile de 2 ay ultimate gamepass alıyoruz

ilk önce https://tr.steelseries.com/gg sitesinden gg programını indiriyoruz
üyeliğiniz yoksa yeni üyelik alıp giriş yapıyoruz
bizi şu ekran karşılıyor
Alıntıyı görüntüle
moment kısmına girip capture enabled seçeneğini açıp discord nitro gift buttonuna tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
discord nitroyu hesabımıza yükledikten sonra discord gifts sekmesinden gpas ultimate hediyenizi alıyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

hepsi bu kadar dikkat edilmesi gereken hususlar daha önceden nitro yüklenmiş hesaplar tekrar nitro kullanamaz
daha önceden gpass gift code kullanan hsaplar gift code den faydalanamaz
bilenler vardır elbet bilmeyenlere yeşillendirelim iyi seneler

dostlar şimdi farkettim ultimate pass in içinde 3 ay bedava discord var şaka gibi :)
Alıntıyı görüntüle
tam bir kısır döngü

NOT DİSCORD NİTRO PLUS AKTİFLEŞTİRİRKEN KREDİ KARTI NUMARASI İSTER 10.80 TL teyit ücreti keser o tutar daha sonra tekrar yatırılıyor hesabınıza
NOT 2 : discorddan ödeme yöntemini silmeyi unutmayın silmek için discord kanallar bölümünde bulunan nitro sekmesini tıklayıp iptal et acılan sayfadan continue demeden kredi kartınızı silemezsiniz oda nitro biter bitmez yeniler ve ücreti kartınızdan ceker kesinlikle silin kartınızı gamepass den de nitrodan da
Hala veriyormu bilen varmı ?

Discord nitro alırken 0.00$ yazıyor ama kart bilgilerini girmemi istiyor. sonrasında 10.90 TL'lik ücret çekmek istiyor kartımdan. Neden?

Ben aralıkta yaptım.
Mayısa doğru hediye gamepass'ı alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discord nitro alırken 0.00$ yazıyor ama kart bilgilerini girmemi istiyor. sonrasında 10.90 TL'lik ücret çekmek istiyor kartımdan. Neden?
Kontrol amaçlı, sonradan iade ediliyor.

Ben aralıkta yaptım.
Mayısa doğru hediye gamepass'ı alacağım.

Kontrol amaçlı, sonradan iade ediliyor.
Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

Kart bilgilerini girerken kimlik doğrulama hatası çözümünü bilen var mı ? authentication required hatası diyor. Kartım alışverişe açık ve içinde para var. Daha önce nitro hesabı falan almadım tüm şartlar uygun yani. Ve kart bilgilerini adres bilgilerini her şeyi doğru verdiğim halde

xbox game pass geçrli mi hala ?

devam ediyor

hayır 22 mayıs son tarih sanırım

daha önce kullandıysan nitro kodu o hesapta bir daha kullanamazsın
23 MAYIS mı

aradaşlar steelseries uygulamasını inidirp kuran herkese 3 ay discord nitro veriyor nitro ile de 2 ay ultimate gamepass alıyoruz

ilk önce https://tr.steelseries.com/gg sitesinden gg programını indiriyoruz
üyeliğiniz yoksa yeni üyelik alıp giriş yapıyoruz
bizi şu ekran karşılıyor
Alıntıyı görüntüle
moment kısmına girip capture enabled seçeneğini açıp discord nitro gift buttonuna tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
discord nitroyu hesabımıza yükledikten sonra discord gifts sekmesinden gpas ultimate hediyenizi alıyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

hepsi bu kadar dikkat edilmesi gereken hususlar daha önceden nitro yüklenmiş hesaplar tekrar nitro kullanamaz
daha önceden gpass gift code kullanan hsaplar gift code den faydalanamaz
bilenler vardır elbet bilmeyenlere yeşillendirelim iyi seneler

dostlar şimdi farkettim ultimate pass in içinde 3 ay bedava discord var şaka gibi :)
Alıntıyı görüntüle
tam bir kısır döngü

NOT DİSCORD NİTRO PLUS AKTİFLEŞTİRİRKEN KREDİ KARTI NUMARASI İSTER 10.80 TL teyit ücreti keser o tutar daha sonra tekrar yatırılıyor hesabınıza
NOT 2 : discorddan ödeme yöntemini silmeyi unutmayın silmek için discord kanallar bölümünde bulunan nitro sekmesini tıklayıp iptal et acılan sayfadan continue demeden kredi kartınızı silemezsiniz oda nitro biter bitmez yeniler ve ücreti kartınızdan ceker kesinlikle silin kartınızı gamepass den de nitrodan da
Kampanyadan faydalanmak için steelseries ürün kullanmak gerekiyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,885
Üyeler
183,488
Son üye
Dag Sıcanı
Geri